Skoda Vision RS konsepti 245 PS plug-in hibrit sistemle geliyor

Ototeknikveri     27 Eylül 2018 08:15

Skoda Vision RS konseptinden yeni tasarım çizimleri ve bilgiler yayınladı. Konsept gelecek hafta Paris Auto Show’da tanıtılacak.

Skoda Vision RS konsepti 245 PS plug-in hibrit sistemle geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Vision RS 245 PS (242 bg) plug-in hibrit sistemle geliyor. Skoda sürüş dinamikleri ve verimlilik bakımından sistemin iyi sonuç verdiğini belirtiyor. Otomobilin CO2 emisyonu 33 g/km, elektrikli sürüş mesafesiyse 70 km. Bu da firmanın üretim modeli için 50 g/km seviyesi altında CO2 emsiyonu hedeflediğini gösteriyor. Böylece model ultra düşük emisyonlu taşıt statüsüne girebilecek.

 

Vision RS 150 PS (148 bg) 1.5 litre TSI turboşarjlı dört silindirli benzinli motorla 102 PS (101 bg) elektrikli motor ve 13 kWh pil paketni birlikte kullanıyor. Otomobil 7.1 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor, azami hız ise 209 km/s. Lityum iyon pil 2.5 saatte şarj edilebiliyor.

 

Skoda Vision RS’nin “yeni bir duyusal tasarım dili” ile yüksek seviyede bir sürdürülebilirliği birlikte sunduğunu, otomobilde geri dönüştürülmül karbon fiber ve vegan materyaller kullanıldığını belirtiyor. Kabinde ayrıca aydınlatmalı ve animasyonlu kesme kristal cam kullanılmış.

 

Vision RS, gelecekteki Skoda RS modellerinin stil dilini yansıttığı gibi, dönüşeceği modelinin de ön izlemesini sunuyor. Gelecek yıl çıkacak üretim modeli yeni Rapid olabilir ancak modelin isminin değişebileceği de konuşuluyor. Hemen ardından modelin RS performans versiyonu gelecek.

 

Son Güncelleme : 27 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo