Yeni Audi SQ2 Paris’e hazır

Ototeknikveri     29 Eylül 2018 01:29

Aylar süren testler ve casus fotoğraflardan sonra, Audi SQ2 gelecek hafta Paris’te boy göstermeye hazır.

Yeni Audi SQ2 Paris’e hazır
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Q2 serisinin en üst versiyonu, Audi S3 modelleriyle aynı motoru kullanıyor. Turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli benzinli motor 300 PS (296 bg/221 kW) güç çıkışı ve 400 Nm tork ile geliyor. Motor yedi vitesli DCT S Tronic şanzımanla ve Quattro dört çekişli sürüş sistemiyle çalışıyor.

 

Sadece 4.8 saniyede 100 km/s hıza çıkabilen (Audi S3 Sportback’ten sadece 0.2 saniye daha yavaş) otomobilin azami hızıysa 250 km/s.

 

Bunun yanı sıra otomobil önde 340 mm, arkada 310 mm disklere ve S logolu (kırmızı renk opsiyonu ile) kaliperlere sahip daha güçlü frenler ve yeni süspansiyon ile geliyor. Süspansiyon gövdeyi 20 mm daha yere yaklaştırıyor, daha sağlam bir biniş deneyimi ve daha iyi viraj alma performansı sağlıyor.

 

Dış cephede Audi SQ2, S logolu yeni ön panjuru, büyük hava girişlerine sahip ön tamponu, LED farlar ve 18 ya da 19 inç tekerlekleriyle dikkat çekiyor. Henüz arka kısmı görmedik ancak casus fotoğraflar ve kaynaklar arka kısımda dörtlü egzoz çıkışları, yenilenen tampon ve LED arka lambalar olacağını doğruluyor.

 

İç mekandan henüz fotoğraf yayınlanmadı ancak Audi Sport’un içeride sade bir yaklaşım sergilemesi bekleniyor. Kabinde ayırıcı özellik sanal kokpitteki “S” başlangıç ekranı olacak. Diğer değişiklikleri Salı günü Paris Fuarı’nda görebileceğiz.

 

 

Son Güncelleme : 29 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo