Volkswagen T-Cross SUV’nin son testleri Brezilya’da tamamlanıyor

Ototeknikveri     07 Ekim 2018 11:35

Volkswagen yeni crossover modelini tamamlamak için tam gaz çalışıyor. Dünyanın pek çok köşesinde testleri devam eden model, üretiminin de yapılacağı Brezilya’da görüntülendi.

Volkswagen T-Cross SUV’nin son testleri Brezilya’da tamamlanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni T-Roc ve Tiguan arasında konumlanacak T-Cross, ilk olarak 2016 Cenevre Motor Show’da T-Cross Breeze konseptiyle tanıtılmıştı. Konseptte görülen açık tavan üretim versiyonunda yerini geleneksel kapalı tavana bıraktı.

 

MQB modüler platformunu kullanan T-Cross 4199 mm uzunluğunda, 1568 mm yüksekliğinde ve 2651 mm aks mesafesine sahip. Bu boyutlarla otomobil Ford EcoSport ve Kuga/Escape arasında bir noktada denilebilir.

Yeni model Latin Amerika’da hem etanol hem de benzin kullanabilen 128 PS (124 bg) ve 150 PS (147 bg) motorlarla sunulacak. Zengin renk seçenekleriyle sunulacak modelde farkı gövde ve tavan rengi kombinasyonları da olacak. 7 hoparlörlü Beats ses sistemi, 8 inç multimedya ekranı ve yeni güvenlik sistemleri de otomobilde dikkat çeken özellikler arasında.

Teknik özellikler piyasaya göre farklılıklar gösterecek. Öte yandan T-Cross Kuzey Amerika piyasası için küçük bulunuyor. Burada Volkswagen çok daha büyük Atlas modelini sunarken Touareg’e ise son verdi.

Son Güncelleme : 07 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo