2019 Ford Mondeo İngiltere’de görüntülendi

Ototeknikveri     11 Ekim 2018 11:08

Ford yeni Focus hatchback modelinin ardından güncellenen Mondeo’yu piyasaya çıkartacak. Gelecek yıl gelmesi beklenen otomobil İngiltere’de görüntülendi.

2019 Ford Mondeo İngiltere’de görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Önce bir tırın üzerinde kısmen kamuflajlı şekilde görüntülenen Mondeo, ardından yolda kamuflajsız halde de kameralara yakalandı. Skoda Superb ile rekabet edecek güncellenen modelde, ufak stil değişiklikleri arasında özellikle yeni ön panjur tasarımı, daha ince farlar ve yeni LED arka lambalar dikkat çekiyor. Yeni yatay krom şerit arka lambaları birbirine bağlıyor.

 

Casus fotoğrafçılar yeni Mondeo’nun iç mekanını da görüntüleme fırsatı buldular. Fotoğraflardan otomatik modellerde vites geçişi için döner düğme kullanıldığı görülüyor. Bu sayede daha büyük bardak tutucular ve daha fazla depolama alanı için orta konsolda yer açılmış. Ford’un yeni Sync 3 multimedya sistemi de büyük ölçüde değişmeden modelde yer almaya devam ediyor.

 

Güncellenen Fusion en üst donanım seviyesi V6 modelinde sürekli değişken amortisörler ve yeni kamera bazlı çukur ve tümsek tespit sistemi gibi teknolojilere sahip. V6 motorun Mondeo’da kullanılmayacağı düşünülürse, bu teknolojilerin de modelde bulunup bulunmayacağı belli değil.

 

Öte yandan, 2019 Mondeo’nun ilk kez hibrit versiyonla geleceğini biliyoruz. Sistem 2.0 litre benzinli motor, 1.4 kWh lityum iyon pil ve rejeneratif frenden oluşuyor.

Ford aynı zamanda Fusion’ın Energi adında plug-in hibrit bir versiyonunu da sunuyor.

 

Her ne kadar Ford Cenevre Motor Show’da yer almayacağını belirtse de, güncellenen Mondeo’nun gelecek yıl oldukça erken bir zamanda karşımıza çıkabilir.

 

 

Son Güncelleme : 11 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo