Fiat sonbaharı yeni 500 Collezione Edition ile kutluyor

Ototeknikveri     12 Ekim 2018 08:42

Fiat son on yılda yeniden canlandırdığı 500 modelinden iki milyondan fazla sattı. Şimdi bu popüler seri yeni bir özel versiyonla taçlandırıldı.

Fiat sonbaharı yeni 500 Collezione Edition ile kutluyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fiat 500 Collezione Edition geçtiğimiz ilkbahar aylarında da çıkmıştı ancak Fiat bu seferkinin sonbahara özel olduğunu söylüyor.

 

Hatchback ve cabrio gövde stilleriyle gelen otomobil sonbaharı yansıtan Opera Burgundy ve Carrara Grey renk kombinasyonuyla sunuluyor. Otomobil ayrıca tek renkli Opera Burgundy, Carrara Grey, Vesuvio Black ve yeni Cortina Grey boya seçenekleriyle de alınabiliyor.

 

Tüm Fiat 500 Collezione otomobiller standart 16 inç alaşım tekerlekler kullanıyor ve bagaj kapaklarında “Collezione” logosu bulunuyor. Moda dünyasından esinlenilen iç mekanda siyah ve bordo şeritli koltuk döşemeleri, konsolda bakır detaylar, özel yer paspaslarında siyah ve bordo renkte kabartmalı “500” ve “Collezione” logoları bulunuyor.

 

Uconnect 7 inç multimedya sistemi Apple CarPlay, Android Auto ve TomTom haritalar ile geliyor. Ayrıca Beats ses sistemi ve başka özellikler ekstra ücretle alınabiliyor. Park sensörleri, ışık sensörlü farlar ve otomatik cam silecekleri ise standart sunuluyor.

 

Fiat 500 Collezione 69 PS (68 bg/51 kW) 1.2 litre ve 85 PS (84 bg/63 kW) TwinAir 0.9 litre motorlarla satın alınabiliyor.

 

 

Son Güncelleme : 12 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo