Yeni Suzuki Jimny yoğun ilgi görüyor

Ototeknikveri     16 Ekim 2018 08:34

Yeni Suzuki Jimny’yi çok beğendik ve görünüşe göre herkes bizimle aynı fikirde. Yeni off-roader o kadar çok ilgi gördü ki Suzuki talebe yetişemeyebilir.

Yeni Suzuki Jimny yoğun ilgi görüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni nesil Suzuki Jimny firmanın İngiltere web sitesinde 4500 kişi tarafından “ilgileniyorum” seçeneğiyle işaretlendi. Bu rakam önceki nesilin en iyi yıllık satışının bile %150 üzerinde. Öte yandan, Japonya’dan da otomobilin yoğun ilgi gördüğü haberleri geliyor ve firma bu kadar yüksek talebe hazır değildi. Suzuki İngiltere yöneticisi Dale Wyatt ilk yıl için 1100 adet, sonraki yıl içinse 2000 adet satış beklediklerini belirtmişti.

 

Yeni Suzuki Jimny seleflerinin basit yapısına sadık kalıyor, sağlam ve merdiven gövdeli şasinin kullanımına devam ediliyor, ayrıca modelde sabir dingiller ve düşük vites oranlı şanzıman bulunuyor. Bu özellikleriyle otomobilin kendisinden çok daha pahalı SUV’leri off-road performansında geride bırakması bekleniyor.

 

Avrupa’daki müşteriler tek motor seçeneğine sahip olacak. 1.5 litre dört silindirli benzinli motor, 100 bg güç çıkışı ve 130 Nm tork ile geliyor. Manuel beş vitesli şanzıman standart olarak sunulurken, dört vitesli otomatik şanzıman opsiyonel olarak alınabilecek.

 

Son Güncelleme : 16 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo