2019 Mazda3 Hatchback’ten ilk teaser video

Ototeknikveri     17 Ekim 2018 11:44

Mazda yeni 2019 Mazda3 için teaser kampanyasına başladı. Firma modelin Kasım ayında çıkacağını açıkladı.

2019 Mazda3 Hatchback’ten ilk teaser video
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Mazda3’ün gelecek ay Los Angeles Auto Show’da tanıtılması bekleniyor. Bu arada Mazda yeni modelden ilk teaser videosunu Youtube ve Twitter’da yayınladı. Video “Mazda’nın yeni çağı başlıyor” başlığını taşıyor ve yeni kompakt modele kısmen de olsa göz atmamıza imkan veriyor.

 

Videoda ilk olarak Mazda3’ün arka kısmını görüyoruz ve burada Kai konseptiyle olan benzerliği dikkat çekiyor. C sütunundaki dinamik stil, bagaj kapağı ve arka pencereler de bu benzerliğin bulunduğu alanlardan. Bunların yanı sıra ince LED arka lambalar gözlerden kaçmıyor.

 

Kapı kollarındaysa konseptin dışarı çıkan tutacakları yerine geleneksel bir stil kullanılmış. Üretim modelinde konseptin bazı özelliklerinin yumuşatılması ya da değiştirilmesi çok karşılaşılan bir durum.

 

Videodaki Mazda3 otomobilin Kai konseptiyle bir benzerliği de tıpkı konsept gibi “Soul Red Crystal” kaporta renginde olması. Bunun yanı sıra kısa süreliğine gri renkte bir otomobilin de ön kapısını görüyoruz. Bu otomobilde kapıya monte edilmiş yan aynalar ve eğimli bir bel çizgisi görülüyor. Bu bel çizgisi konseptten farklı görünüyor.

 

Ne yazık ki yeni Mazda3’ü şimdilik sadece bu kadar görebiliyoruz ancak önümüzdeki haftalarda bunun gibi video ve fotoğrafların gelmeye devam etmesi bekleniyor.

 

Son Güncelleme : 17 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo