Skoda Kodiaq GT, Guangzhou Auto Show’dan önce tanıtıldı

Ototeknikveri     18 Ekim 2018 11:30

Çok sayıda casus fotoğraf ve çizimin ardından Skoda nihayet Çin’e özel Kodiaq GT modelinin örtüsünü kaldırdı.

Skoda Kodiaq GT, Guangzhou Auto Show’dan önce tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda’nın ilk SUV coupe modeli olarak tanımlanan Kodiaq GT, markanın Çin’de sunduğu dördüncü SUV olacak. Ülkede Kamiq, Karoq, Kodiaq ve Kodiaq GT aynı anda satışta olacak. Yeni Kodiaq GT, firmanın en büyük piyasası Çin’deki amiral gemisi olacak.

 

Standart Kodiaq’ı temel alan GT, özellikle eğimli tavan çizgisinin dikkat çektiği tipik “SUV coupe” tasarım özelliklerine sahip.

 

Ön kısım Avrupa’da satılan Kodiaq modeline oldukça benzese de, yan ve arka kısımlar farklı görünüyor. Kodiaq GT standart modelden daha dinamik görünüyor. Eğimli arka pencere, oyuntulu bagaj kapağı ve arka tamponun alt kısmını çevreleyen iki egzoz çıkışı bu izlenimi daha da pekiştiriyor.

4.63 metre uzunluğundaki SUV, Skoda henüz fotoğraflarını yayınlamamış olsa da, sportif ve şık bir iç mekana sahip. Firmanın açıklamasına göre, Kodiaq GT yüksek kaliteli materyaller ve tamamen kişiselleştirilebilir Sanal Kokpit ile gelecek. Otomobilde ayrıca Wi-Fi erişim noktası, MirrorLink, Apple CarPlay ve Baidu Carlife gibi bağlanabilirlik özellikleri olacak.

 

Otomobil 2.0 litre TSI turboşarjlı motorla geliyor. Bu motor 186 PS (183 bg) ve 220 PS (217 bg) güç çıkışıyla sunuluyor. İlk seçenek önden çekişli sürüş sistemiyle, diğeriyse dört çekişli sistem ve 7 vitesli DSG şanzımanla geliyor.

Kodiaq GT ayrıca Ön Bölge Asistanı, Adaptif Seyir Kontrolü (ACC) ve dur – kalk fonksiyonu, ayrıca Kör Nokta Tespit sistemine sahip. Yeni SUV 16 Kasım’da Guangzhou Motor Show’da tanıtılacak.

 

 

Son Güncelleme : 21 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo