2020 Kia Forte GT Las Vegas SEMA’da iki versiyonla tanıtıldı

Ototeknikveri     30 Ekim 2018 11:01

Kia 2020 Forte GT’nin örtüsünü kaldırdı.

2020 Kia Forte GT Las Vegas SEMA’da iki versiyonla tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Performans odaklı kompakt sedan Kia Forte GT, Las Vegas’taki SEMA fuarında tanıtıldı. Model, Güney Kore’de satılan K3 GT sedan otomobili temel alıyor. Yeni Kia Forte görsel güncellemelerle gelen GT Line donanım seviyesiyle satılacak.

 

2020 Forte GT Line

Dışarıdan bakıldığında parlak siyah ön panjur ve kırmızı detaylar, parlak siyah ayna kapakları ve LED dönüş sinyalleri, yine her ikisi de parlak siyah renkte spor yan etekler ile arka rüzgarlık dikkat çekiyor.

 

İçeride 2020 Forte GT Line alaşım spor pedallar, düz dipli direksiyon simidi ve beyaz kontrast dikişlerle geliyor. İç mekan güncellemeleri siyah kumaş döşemeli ve beyaz kontrast dikişli spor koltuklarla tamamlanıyor. GT Line Forte’nin standart doğal emişli 147 bg 2.0 litre dört silindirli motoru ve akıllı değişken şanzımanla geliyor.

 

2020 Kia Forte GT

2020 Kia Forte GT daha fazla stil yeniliği, turbo motor ve spor süspansiyonla geliyor. Dış cephede GT Line’daki tüm yeniliklerin yanı sıra sportif ikili egzoz, özel iki renkli 18 inç alaşım jantlar ve standart LED farlar görülüyor.

 

İç mekanda ise kırmızı kontrast dikişler, LED ambiyans aydınlatması, aydınlatmalı konsol, Smart Key anahtarsız giriş ve Push Button Start başlatma tuşu dikkat çeken özellikler arasında yer alıyor. Müşteriler opsiyonel GT1 ve GT2 paketlerini de seçebiliyor.

 

Paketlerde elektrikli sunroof, LED tavan aydınlatması, 8 hoparlörlü 320 watt Harman Kardon ses sistemi, kablosuz telefon şarjı, 4.2 inç LCD orta ekran, iki bölgeli otomatik klima bulunuyor. GT2 bunların yanı sıra ısıtmalı ve havalandırmalı Sofino GT spor koltuklar ve 10 ayarlı sürücü koltuğuyla geliyor.

 

2020 Forte GT 1.6 litre GDI turbo dört silindirli 201 bg motora sahip. Motor, standart altı vitesli manuel ya da opsiyonel yedi vitesli çift debriyajlı şanzımanla geliyor. Mekanik güncellemeler arasında bağımsız ön ve arka süspansiyonlar, büyük ön diskli frenler ve denge çubukları, ayrıca 225/40 R18 Michelin Pilot Sport yaz lastikleri bulunuyor. Kia bütün bu bileşenlerin daha iyi yol tutuşu ve viraj performansı, daha iyi biniş kalitesi, ayrıca gelişmiş stabilite ve sürüş keyfi sağladığını belirtiyor.

 

Her iki GT versiyonu da standart Kia Drive Wise güvenlik sistemlerine sahip. Bunlar arasında Ön Çarpışma Uyarısı, Ön Çarpışma Kaçınma Asistanı, Şeritten Ayrılma Uyarısı, Şerit Koruma Asistanı ve Sürücü Dikkat Uyarısı bulunuyor. GT1 paketiyle bunların yanı sıra Kör Nokta Çarpışma Uyarısı ve Şerit Değiştirme Asistanı, ayrıca Arkadan Geçen Trafik Uyarısı geliyor. GT2 paketiyse Akıllı Seyir Kontrolü özelliğine sahip.

Son Güncelleme : 31 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo