Bentley Bentayga’ya bir uyarı atışı: 2020 Mercedes-Maybach GLS

Ototeknikveri     04 Kasım 2018 03:43

Mercedes yeni GLS’nin Maybach versiyonunu trafiğe açık yollarda test etmeye başladı. Casus fotoğrafçılar yeni modeli görüntüledi.

Bentley Bentayga’ya bir uyarı atışı: 2020 Mercedes-Maybach GLS
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobil, geçen yıl Pekin Auto Show’da tanıtılan Maybach Ultimate Luxury Concept’in bire bir üretim modeli olmasa da, bazı tasarım detaylarını paylaşacak. Yeni model, Bentley Bentayga ve Rolls Royce Cullinan gibi modellerle rekabet edecek.

 

Yeni Maybach SUV, GLS’nin yeni neslini temel alacak ancak özgün dış cephe detayları ve daha lüks iç mekanıyla ayrılacak. Modele özel bir konsol tasarımı, ayrıca deri, ahşap ve metal detaylar bekleniyor.

 

Dışarıdan bakıldığında, yeni Mercedes-Maybach GLS gelecekteki Maybach modellerinin alameti farikası haline gelecek yeni bir ön panjur, özgün tamponlar ve tekerlekler, ayrıca daha fazla krom detayla geliyor.

 

En pahalı Mercedes SUV olarak, Maybach GLS büyük ihtimalle AMG tarafından geliştirilen çift turbo 4.0 litre V8 motorla sunulacak. Aynı motorun kullanıldığı bir plug-in hibrit sistem de gündemde. V8 motor şu anda serideki neredeyse tüm Mercedes modellerinde kullanılıyor.

 

Mercedes gelecek Maybach modellerini yumuşak bir biniş deneyimi için optimize edecek. Otomobil üreticisi Magic Body Control sisteminin daha ileri bir versiyonunu geliştiriyor. Yeni bir kamera sistemiyle yüzey değişiklikleri daha başarılı tespit ediliyor ve süspansiyon buna göre ayarlanıyor.

 

Daha önceki haberler yeni Mercedes-Maybach GLS modelinin bu ay Los Angeles Auto Show’da tanıtılacağı yönündeydi. Eğer bu doğruysa fuarda Maybach SUV’nin yanı sıra yeni GLS’nin dğer versiyonları da tanıtılabilir.

 

Son Güncelleme : 04 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo