2020 Audi Q7 üç ekranlı konsolla geliyor

Ototeknikveri     07 Kasım 2018 11:05

2020 Audi Q7’nin bir özelliği daha ortaya çıktı. Prototip önde ve arkada üretim versiyonu aydınlatmalar ve yeni ön panjuruyla görüntülendi. Otomobilin iç mekan tasarımında bir sürpriz var.

2020 Audi Q7 üç ekranlı konsolla geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi Q7’nin konsolunu tamamen değiştirerek yeni Q8 crossover’ın üç ekranlı konsoluna yer verdi. Yeni model bu sayede X5 ve GLE gibi rakiplerinin karşısına daha güçlü çıkacak.

 

Lüks crossover’ların kabinlerinde genellikle bolca dokunmatik ekran yüzeyleri, dijital göstergeler, şık yasarım ve bir dizi güvenlik ve kolay kullanım özelliği bulunuyor. Bunları BMW X5, Porsche Cayenne, çeşitli Land Rover modelleri gibi otomobillerde görmek mümkünken Audi güncellenen Q7’nin geri kalmasına izin vermedi.

 

2020 Q7 MMI, dokunmatik ekranlar (üstte 10.1 inç, altta 8.6 inç), 12.3 inç sanal kokpit ekranı, head-up display, ambiyans aydınlatması, MMI navigation plus ve LTE Advanced standartı ile Wi-Fi erişim noktasına sahip Audi Connect veri transfer modülü ile geliyor.

Yeni modelde yer alacak güvenlik sistemleri arasında adaptif seyir asistanı, verimlilik asistanı, kavşak asistanı, şerit değiştirme asistanı, kaldırım uyarısı ve 360 derece kamera bulunuyor.

Güncellenen Q7 yeni farlar, yeni arka lambalar, üzerinde yeni A6 Avant benzeri yatay şeritle yeni bagaj kapağı tasarımı ve daha küçük ön panjurla geliyor ancak hala ilk görüşte tanınabilecek kadar kimliğini koruyor.

 

Audi’nin 2020 Q7 modelini gelecek yıl bir dizi benzinli, dizel ve elektrikli motor seçeneğiyle tanıtması bekleniyor.

Son Güncelleme : 08 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo