Yeni BMW M3 manuel şanzımanla gelebilir

Ototeknikveri     13 Kasım 2018 07:34

Daha büyük olan BMW M5 dört çekişli sürüş sistemi ve tork konvertörlü şanzımanla gelirken, yeni M3 geleneksel sürüş meraklıları için farklı bir yol izleyecek.

Yeni BMW M3 manuel şanzımanla gelebilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMWBlog’da yayınlanan habere göre, yeni çıkacak spor sedan modelde manuel şanzıman seçeneği de olacak. Bunun yanı sıra standart çift debriyajlı otomatik şanzıman sunulacak.

 

İşleri daha da heyecan verici yapmak için, başka bir iddiaya göre otomobilde hem arkadan çekişli hem de dört çekişli sürüş sistemi seçenekleri olacak. BMW M yeni modelden iki farklı versiyon sunmayı tercih edebilir ya da xDrive dört çekişli sürüş sistemine bir “arkadan çekiş” sürüş modu eklenebilir.

 

Eğer iki versiyon sunulursa manuel şanzıman seçeneğinin arkadan çekişli versiyonda yer alması bekleniyor. Bu durumda xDrive versiyonu sadece otomatik şanzımanla gelecektir. BMW’den resmi bir açıklama gelene kadar bunların sadece varsayım olduğunu hatırlatalım.

 

Dört kapılı M3’ün yanı sıra, BMW yeni modelin bir Touring versiyonuyla da ilgileniyor. Bu versiyonda sedan ile aynı motor kullanılacak. Bunun ise 3.0 litre kapasiteli, altı silindirli ve çift turboşarjlı 500 PS (492 bg/368 kW) gücünde bir motor olması bekleniyor.

 

Son Güncelleme : 13 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo