Skoda yeni Scala’nın iç mekanından görüntüler yayınladı

Ototeknikveri     29 Kasım 2018 11:42

Skoda Rapid modelinin yerini alacak yeni Scala beş kapılı hatchback üzerinde çalışmaya devam ediyor. Otomobilin tanıtımına kısa bir süre kala, firma yeni teaser’lar yayınlayarak heyecanı canlı tutuyor.

Skoda yeni Scala’nın iç mekanından görüntüler yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Chemis adlı sokak sanatçısıyla çalışan Skoda, yeni Scala’nın sprey boyayla graffitilerini yaptırdı. Bu graffitiler ünlü fotoğrafçı Dave Krugman tarafından fotoğraflandı. Çalışma için komünist dönemde baskılara karşı özgürlüğün simgesi haline gelen Prag’daki Lennon duvarından ilham alındı.

 

Fotoğraflar ve video bize Scala’nın bugüne kadarki en detaylı görüntülerini veriyor. Skoda yeni modelin modern tasarımının Rapid’in alışılmışın dışındaki şekline kıyasla çok daha büyük ilgi görmesini umuyor.

Graffiti çalışmalarıla birlikte Skoda yeni Scala’nın kabininden de bir dizi fotoğraf yayınladı. Kabin oldukça temiz bir tasarıma sahip ve modern görünüyor. Ahşap kaplama konsol ve firmanın “sınıfının en büyüğü” diye tanımladığı 9.2 inç multimedya ekranı dikkat çekiyor.

İki ay önce Paris Auto Show’da Vision RS konseptiyle ön izlemesi yapılan Scala, 6 Aralık’ta İsrail’in Tel Aviv kentinde tanıtılacak. Skoda ve Volkswagen Grubu son zamanlarda İsrail’de ulaşım teknolojleri alanındaki startup firmalara büyük yatırımlar yapıyor.

Son Güncelleme : 30 Kasım 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo