Volkswagen'in en küçük ticarisi Cargo e-Bike tanıtıldı

Ototeknikveri     02 Aralık 2018 11:35

Volkswagen en küçük ticari aracı Cargo e-Bike'ı tanıttı. Elektrikli bisiklet, şehirlerde kargo masraflarını en aza indirecek.

Volkswagen'in en küçük ticarisi Cargo e-Bike tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen’ın en küçük ticari aracı olarak yollara çıkmaya hazırlanan Cargo e-Bike, kalabalık şehirlerde taşımacılığı daha kolay ve masrafsız hale getirecek. Cargo e-Bike, sürücüsüyle birlikte toplamda 210 kg ağırlık taşıyabiliyor. Tam dolu pille 100 km menzile sahip araç, saatte 25 km hızla gidebiliyor. 500 Wh kapasiteli piliyle Cargo e-Bike, 501 litre hacminde taşıma alanına sahip.
 

Kendi ağırlığı 40 kg olan araç, kapı gibi dar alanlardan bile rahatlıkla geçebiliyor, ayrıca özel teknolojisi sayesinde yoldaki manevralar esnasında taşıma alanı sabit kalarak teslimatı yapılacak ürünlere zarar gelmesini önlüyor. 2019 yılında satışa çıkması beklenen aracın satış fiyatı henüz açıklanmadı.


 
Cargo e-Bike için özellikle ticari işletmelerden talep alınacağı tahmin ediliyor. Özellikle gıda şirketleri bu küçük bisiklet ile müşterilerine yiyeceklerini ulaştırabilir ancak araç gıda sektörü dışında da pek çok alan için potansiyele sahip. Aracın elektrikli olması da taşıma maliyetlerinin asgariye inmesini sağlayacak.

Son Güncelleme : 03 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo