Kamuflajlı 2019 Renault Captur görüntülendi

Ototeknikveri     05 Aralık 2018 08:14

Daha önce 2019 Renault Clio’nun casus fotoğraflarını görmüştük, dolayısıyla ikinci nesil Captur crossover bizi çok şaşırtmadı.

Kamuflajlı 2019 Renault Captur görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Captur aslında Clio’nun biraz yükseltilmiş hali gibi ve gelecek yıl her iki model de yenilendiğinde benzerlikleri devam edecek. İlk kez görüntülenen Captur kapsamlı şekilde kamuflajlanmış. Tavandaki tuhaf halkalar, C sütunundaki kamuflaj ve arka yan pencereler dikkat çekiyor. Bütün gizleme çabalarına karşın yeni Captur’un tasarım bakımından evrim geçirdiği anlaşılabiliyor.

 

Yeni model ilk nesildeki şekil ve duruşu koruyacak ancak bunu Renault’nun yeni tasarım diliyle harmanlayacak. Kamuflajdan tam belli olmasa da LED arka lambalar yuvarlak şekilli ve farklı gibi görünüyor. Genel olarak otomobilin öncekinden daha kaslı bir görünüme sahip olduğunu söyleyebiliriz.

 

Dış cephe nispeten alıştığımız gibi kalacak olsa da, kabinde daha büyük değişiklikler var. Yeni Clio ile olduğu gibi, Captur güncel teknolojilerle donatılacak. İçeride, konsolun merkezinde tablet tipi dikey dokunmatik ekran bulunması bekleniyor. Dijital kontrol paneliyse opsiyonel olarak sunulacak.

 

Captur, CMF-B platformunun modifiye edilmiş bir versiyonunu kullanacak. Renault ilk etapta iki farklı benzinli motor sunacak. Bunların 1.0 litre ve Renault – Nissan ile Daimler tarafından geliştirilen 1.3 litre turboşarjlı motorlar olması bekleniyor. Dizel seçenek ve plug-in hibrit versiyon daha sonra sunulacak.

 

Yeni Renault Captur 2019 yazında çıkacak ve sonbaharda Avrupa’daki bayilere ulaşacak.

Son Güncelleme : 05 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo