Landwind bu kez Evoque’a benzemeyen bir SUV yaptı

Ototeknikveri     10 Aralık 2018 07:40

Çin dışındaki otomobil severlerin çoğu, Landwind’i en çok Range Rover Evoque’tan kopyaladığı Landwind X7 modeliyle biliyor. Şimdiyse firmanın tamamen özgün yeni modelinden fotoğraflar geldi.

Landwind bu kez Evoque’a benzemeyen bir SUV yaptı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Landwind henüz yeni modelin adını ve detaylarını açıklamadı. Buna rağmen fotoğraflarda üretim öncesi modelin içini ve dışını kamuflajsız olarak görebiliyoruz. Tasarımın önceki Landwind modellerinden tamamen farklı olduğu anlaşılıyor.

 

Önden bakıldığında ilk önce ince gündüz farları ve yeni Chevrolet Blazer’ı biraz andıran büyük ön panjur dikkat çekiyor. Gündüz farlarının hemen altında ana farlar, sinyal lambaları ve uzun farlar bulunuyor. Daha aşağıda da sis lambaları yer alıyor.

Fotoğraflardaki otomobil mürdüm eriği renginin koyu bir tonunda boyanmış ancak modelin son halinde farklı renk seçenekleri de olacaktır. Bu çok hoş olmayan renk tonunu pencere çevrelerinde, B sütunu ve C sütununda kullanılan gümüş rengi dengeliyor. Arka kısımda ise sade arka lambalar ve çift egzoz çıkışı görülüyor.

SUV’nin içinden çekilen fotoğraflarda geniş bir multimedya ekranı, düz dipli direksiyon, iki renk tonlu deri döşeme ve gümüş detaylar dikkat çekiyor.

Yeni Landwind’in ne zaman çıkacağı yada Çin dışına da satılıp satılmayacağı henüz bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde otomobille ilgili yeni detayların ortaya çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 10 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo