2020 Audi A4 ailesi bu kez kapsamlı güncelleniyor

Ototeknikveri     10 Aralık 2018 11:28

A4 serisine bu yaz yapılan güncelleme Audi’nin standartlarına göre bile çok sınırlıydı. Yeni gelen fotoğraflar A4’ün bu kez çok daha kapsamlı şekilde güncelleneceğini gösteriyor.

2020 Audi A4 ailesi bu kez kapsamlı güncelleniyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hafifçe yenilenen tamponlar, yeni alaşım jantlar ve S-line modellerinde bazı donanım yükseltmelerinin dışında, A4 sedan ve A4 station son güncellemede neredeyse hiç değişmeden kalmıştı. Pek çok kişi bunu A4’ün ömrünün yarısına gelmesi nedeniyle yapılan gerçek bir güncelleme gibi değil de, 2019 model yılı için hafif bir makyaj olarak değerlendirmişti.

 

Şimdi durumun gerçekten de böyle olduğu ortaya çıkıyor. Son gelen casus fotoğraflar, A4’ün yakında gerçek ve kapsamlı bir güncellemeden geçeceğini gösteriyor. İsveç’te kış testlerinde görüntülenen iki Audi A4 Avant prototipinin alt kısımları kamuflajla kaplanmıştı.

 

Bu kamuflaj otomobilde ciddi bazı stil güncellemeleri olduğunu gösteriyor. Ön panjur yenilenerek daha dikkat çekici bir görünüme kavuşmuş, bu arada farlar da tamamen yeni görünüyor. Farlara entegre edilen gündüz sürüş ışıkları ve ön tampon da farklı bir tasarıma sahip.

 

Yan kısımlarda, çamurluklar daha kaslı bir görünüşle otomobilin heybetini pekiştiriyor ve efsanevi Ur-Quattro’ya selam gönderiyor.

 

Ön kısımla karşılaştırıldığında arka kısımdaki güncellemeler daha hafif. Arka tamponun alt kısmı daha agresif bir görünüşe kavuşmuş. Bu kısımda dikdörtgen egzoz çıkışları da dikkat çekiyor. Arka lambalar değişmemiş gibi görünüyor ancak Audi geliştirme süreci devam ederken yeni arka lambalar ekleyebilir.

 

Asıl büyük değişiklikler ise içeride olacak. Audi’nin otomobile mevcut A6’dan esinlenen bir konsol tasarımı uygulaması ve en yeni teknolojilere yer vermesi bekleniyor. Güncellenen model için güç aktarım mekanizmalarında da yenilikler olacak ancak ayrıntıları henüz bilmiyoruz. Güncellenen Audi A4 2019’un sonuna doğru tanıtılacak ve 2020 yılıyla birlikte bayilere ulaşacak.

Son Güncelleme : 10 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo