2019 BMW 3-Serisi için ilk yorumlar ve yeni resim galerisi

Ototeknikveri     12 Aralık 2018 11:48

BMW 3-Serisi markanın en ikonik modellerinden birisi ve nihayet bu yıl yeni bir versiyonla tanışma şansı bulduk.

2019 BMW 3-Serisi için ilk yorumlar ve yeni resim galerisi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

5-Serisi’nin küçülmüş bir versiyonu gibi görünen yeni BMW 3-Serisi, selefinden biraz daha uzun ve geniş, ayrıca şu anda sınıfının en uzun aks mesafesine sahip. Aks mesafesindeki artış arka koltuk yolcularını sevindiriyor.

 

Firma sonunda ambargoyu kaldırdı ve yeni BMW 3-Serisi’yle yapılan ilk sürüşlerden yorumlar gelmeye başladı. Autocar bir kaç farklı versiyonu deneyerek özellikle yeni dört silindirli dizel motoru öven bir değerlendirme yayınladı.

 

Biniş deneyimi ve yol tutuşu bakımından otomobil başarılı bulundu ve yeni modelin yol tutuşunun selefinden daha iyi olduğu belirtildi. Öte yandan, biniş kalitesi ile ilgili bazı ufak sıkıntılar kaydedildi.

 

İç kabinde detaylardaki özen, yüksek kaliteli materyaller ve modern teknoloji etkileyici bulundu. Sonuç olarak, 3-Serisi’nin artık Audi A4 ve Mercedes C-Serisi ile yarışır düzeyde bir kabini olduğu ifade edildi.

 

M340i versiyonunun değerlendirmesinde ise yol tutuşu çok başarılı bulundu ve güçlü altı silindirli motor övüldü. Opsiyonel dört çekişli sürüş sisteminin arkaya eğilimli olması nedeniyle sürüş keyfinden hiç bir şey eksiltmediği belirtilirken, otomobilin arka kısmının bu sayede oldukça kıvrak hareket ettiği aktarıldı.

 

2019 BMW 3-Serisi ABD’de Mart ayında satışa çıkacak ve fiyatı 40.250 dolardan başlayacak. M340i yaz aylarında gelecek ve başlangıç fiyatı 54.000 dolar olacak.

 

Amerika’da, giriş seviyesi model 330i turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli motorla sunulacak. Motorun güç çıkışı 255 hp (190 kW/258 PS), tork değeri ise 399 Nm. Diğer versiyon M340i ise turboşarjlı 3.0 litre altı silindirli motorla geliyor. Bu motorun güç çıkışı 382 hp (284 kW / 387 PS), tork değeri 499 Nm.

Son Güncelleme : 12 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo