2020 Audi Q4 görüntülendi

Ototeknikveri     17 Aralık 2018 11:24

Audi yeni Q4 SUV’yi trafiğe açık yollarda test etmeye başladı. Yeni model testler esnasında ilk kez görüntülendi. Casus fotoğrafların nerede çekildiklerinin anlaşılmaması için arka planları değiştirilmiş.

2020 Audi Q4 görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Daha önce TT SUV adıyla bilinen Q4, tıpkı Q3 gibi MQB platformunu kullanacak. Yeni SUV kendi özgün tasarımına sahip olacak ve dış tasarımda Q3 ile Q8’den bazı özellikler harmanlanacak. Daha alçak bir tavan çizgisi ve yüksek omuzlar, ayrıca Q3’ten daha agresif görünen ön kısım bu özellikler arasında ilk dikkat çekenlerden.

 

Geçen ay Audi’nin dış tasarım yöneticisi yeni modelin Q3’ün bir coupe versiyonu olmaktan daha öteye geçeceğini söylemiş, daha fazla detay vermekten kaçınmıştı.

Üretim modelinin 4500 mm uzunluğunda olması bekleniyor. Böylece yeni model Q3’ten biraz daha uzun olacak. Alçak tavan çizgisine karşın kabin genişliği en yakın rakiplerinden daha fazla olacak.

Motor seçeneklerinin bazıları Audi Q3 ile paylaşılacak. Bunlar arasında geniş turbo benzinli ve dizel seçenekler olacak. Quattro dört çekişli sürüş sistemi üst modellerde sunulacak. Bunlar arasında RS Q4 modeli de beş silindirli 400 hp motorla birlikte bulunabilir.

Audi 2014 TT Offroad konseptiyle kompakt SUV Coupe sınıfına girme niyetini belli etmişti. Audi Q4’ün üretim modelinin gelecek yıl içinde tanıtılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 18 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo