Skoda Scala serisi için yeni versiyon tahminleri şimdiden başladı

Ototeknikveri     30 Aralık 2018 11:33

Avrupa’da geniş ve modern bir yeni model kompakt hatchback arayanlar artık Skoda’dan bir seçeneğe daha sahip. Geçen ay tanıtılan Scala, Ford Focus, VW Golf ve Opel Astra gibi modellerle rekabet ediyor.

Skoda Scala serisi için yeni versiyon tahminleri şimdiden başladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Rapid’in yerini alan yeni model Octavia ile benzer kabin boyutlarına sahip ve segmentteki en büyük bagajlardan birisini sunuyor.

 

Model çıkar çıkmaz potansiyel versiyonlarıyla ilgili fikirler de konuşulmaya başlandı. Örneğin Golf GTI’a daha ucuz bir rakip olabilecek Scala RS bunlardan birisi. Tasarımcı Aksyonov Nikita, Scala’yı off-road tarzı bir araç olarak düşündüğü “Cross” isimli bir versiyon çizdi. Belki bir gün, bu çizimdekine benzer bir versiyonu “Cross” değil ama firmanın diğer bu tip araçlarından alıştığımız “Scout” ismiyle piyasada görürüz.

Çizimde yeni ön ve arka tamponlar, yan etekler, çamurluk koruyucuları gibi özellikler dikkat çekiyor. Ayrıca aracın yerden yüksekliği artırılmış ve bu oldukça gerçekçi görünüyor.

Skoda henüz Scala serisini genişleteceğini belirten resmi bir açıklama yapmadı ancak ScoutLine aksesuar paketiyle sunulan eski Rapid Spaceback’i düşünürsek böyle bir versiyon çok da uzak bir ihtimal değil.

Son Güncelleme : 31 Aralık 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo