Yeni Ford Focus 6 ayda 12 ödül aldı

Ototeknikveri     03 Ocak 2019 11:45

Yeniden tasarlanan modelleri ile dikkat çeken Focus, pazardaki başarısını 6 ay gibi kısa bir sürede layık görüldüğü 12 itibarlı ödülle kanıtladı.

Yeni Ford Focus 6 ayda 12 ödül aldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford’un yeniden tasarlanan modelleri ile dikkat çeken Focus, pazardaki başarısını 6 ay gibi kısa bir sürede layık görüldüğü 12 itibarlı ödülle kanıtladı. Bu ödüller kapsamında iki kez “Yılın Otomobili” unvanına da layık görülen Ford Focus, Avrupa’nın farklı ülkelerindeki kurumlar tarafından verilen saygın ödüllerde birincilikler kazandı.

 

İki kez "Yılın otomobili" seçildi

Teknolojik, ergonomik ve kullanıcı odaklı özellikleri ile öne çıkan yeni Ford Focus, kullanıcıların tutkularını ve kişiliklerini merkeze alan bir felsefe ile tasarlandı. Güvenli ve konforlu bir sürüş için akıllı teknolojilerle donatılan yeni Ford Focus’un sunduğu sürüş ve yolcu deneyimi, Hırvatistan ve Finlandiya’da “Yılın Otomobili 2019” ödüllerini aldı.

 

Focus'a ödül üzerine ödül

Sofistike EcoBoost benzinli ve EcoBlue dizel motorlarının optimize edilmiş yakıt verimliliği,  akıllı telefonlar için kablosuz şarj özelliği gibi özellikleri ile İspanya’da Girişimciler Yılın Otomobili ödülü, Çek Cumhuriyeti Filo Ödülleri 2018’de Fayda Kategorisi birinciliği ve İngiltere’de BusinessCar Ödüllerinde En İyi Alt-Orta Segment Otomobil ödülü aldı.

 

Almanya'da finale kaldı

Almanya’da Auto Zeitung 2018 Otomobil Ödüllerinde “Kompakt Sınıf” birincilliğinin yanı sıra 2018 İskoç Yılın Otomobili Ödüllerinde “En İyi Aile Otomobili” kategorisinde birincilik kazanan yeni Ford Focus, ayrıca 2019 Mart ayında açıklanacak Avrupa Yılın Otomobili ödülü için belirlenen yedi finalist arasında yer alıyor.

Son Güncelleme : 04 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo