2020 Chevrolet Tracker Çin’de tanıtıldı

Ototeknikveri     17 Ocak 2019 10:58

Chevrolet kısa süre önce gizemli bir crossover modelden teaser yayınlamıştı. Şimdi yeni modelin ilk kamuflajsız fotoğrafları da ortaya çıktı.

2020 Chevrolet Tracker Çin’de tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk önce yeni nesil Trax olduğu düşünülen model için Tracker isminin kullanılacağı öğrenildi. Chevrolet zaten Brezilya gibi bazı piyasalarda Trax yerine Tracker ismini kullanıyordu ancak bunun farklı bir model olacağı anlaşılıyor.

 

Crossover model şık bir tasarımla geliyor, Blazer ve Silverado modellerinden bazı öğeler içeriyor. Özellikle ön çamurlukların tasarımı pickup modeli andırırken, camlı kısımlarsa Blazer ile benzer.

 

Bahsi geçen stil bileşenlerinin yanı sıra, Tracker ince bir ön panjur ve hemen altında geniş bir hava girişine sahip. Bunun yanı sıra bombeli kaput, plastik gövde kaplaması ve eğimli tavan dikkat çekiyor.

 

Çin’e özel modelin 115 hp (85 kW / 116 PS) güç çıkışına sahip turboşarjlı 1.0 litre üç silindirli motorla geleceği öğrenildi. Motor altı vitesli çift debriyajlı şanzımanla çalışacak.

Modelle ilgili bilgiler şimdilik kısıtlı ancak Trax’a kıyasla daha uzun olması bekleniyor. Araç 4270 mm uzunluğunda ve 2570 mm aks mesafesine sahip olacak. Bu artışa rağmen genel yükseklik 50.8 mm düşecek.

 

Tracker’ın Mart ayında tanıtılması bekleniyor. Yeni model Çin, Meksika ve Güney Amerika gibi piyasalarda sunulacak.

Son Güncelleme : 18 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo