Cupra Ateca hızlı, ucuz ve konforlu

Ototeknikveri     20 Ocak 2019 10:28

2018’de Seat Cupra’yı bağımsız bir performans markası haline getirdi. Yeni markadan çıkan ilk model Seat’ın kompakt SUV’sinin performans odaklı versiyonu Cupra Ateca oldu. Araç güçlendirilmiş gövde kiti, yeni logolar, 19 inç alaşım jantlar ve iç kabinde bir kaç güncellemeyle geliyor.

Cupra Ateca hızlı, ucuz ve konforlu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Cupra Ateca turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli 300 PS (296 hp / 221 kW) motordan güç alıyor. Motorun tork değeri 400 Nm. Buna yedi vitesli çift debriyajlı şanzıman ve dört çekişli sürüş sistemi eşlik ediyor. Otomobil bu donanumla 5.2 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor, azami hız ise 247 km/s olarak ayarlanmış.

 

Çok hızlı olmasının yanı sıra SUV çok sayıda standart vites, arkada iyi bacak mesafesi ve baş mesafesine sahip. Genel işçilik kalitesi de modeli benzerleri arasında gözde hale getirebilir. Diğer spor SUV’lerden biraz daha ucuz modelin başlangıç fiyatı 40.803 euro olarak belirlenmiş. Bu da önemli bir avantaj olarak dikkat çekiyor.

 

Cupra Ateca’nın yeni bir otomobil arayanların listesinde olması gerektiği söylenebilir. Öte yandan, CarBuyer’ın değerlendirme videosuna göre Cupra Ateca’nın sürüş karakteri bakımından eksik ve fazla öngörülebilir olduğu belirtiliyor. 

Son Güncelleme : 21 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo