Bazı Jaguar E-Pace SUV’lerde multimedya sistemi eksik!

Ototeknikveri     20 Ocak 2019 10:28

Bazı 2019 Jaguar E-Pace modelleri müşterilere en önemli multimedya sistemi özellikleri olmadan gönderilmiş.

Bazı Jaguar E-Pace SUV’lerde multimedya sistemi eksik!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Haber, Autoguide’ın Epace Forum’unda bir kullanıcı, satın aldığı yeni E-Pace otomobilin navigasyon, canlı hava durumu, Apple CarPlay, Android Auto ve spor haberleri özellikleri olmadan geldiğini yazınca ortaya çıktı. Bu durumun bir düzeltmesi de bulunmuyor.

 

Yeni otomobiliyle ilk sürüşe çıkan kullanıcı, Jaguar Land Rover tarafından aranarak bazı 2019 E-Pace modellerinin fabrikadan “InControl Pack ve Smart Settings” özellikleri olmadan çıktığı belirtildi.

 

Kullanıcı sorunun VIN SADFJ2FX6K1Z43230 seri numarasına kadar tüm 2019 E-Pace S, SE ve HSE modellerinde bulunduğunu yazdı. Bayiler kısa süre içinde etkilenen tüm otomobillerin detaylı bir listesini alacak.

 

Jaguar Land Rover sorunlu araç sahiplerine 600 dolar telafi ücreti ödeyecek. Firma eksik yazılımı otomobile ekleyemiyor, yani kullanıcılar otomobillerini bazı teknolojiler olmadan sürmek zorunda kalacak ve herhangi bir yazılım ya da mekanik güncellemesi gelmeyecek.

 

Sorunun sadece ABD’de bulunan 2019 E-Pace modellerinde mi bulunduğu yoksa diğer piyasalara da mı gönderildiği henüz bilinmiyor.

Son Güncelleme : 21 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo