2019 Skoda Superb kamuflajsız görüntülendi

Ototeknikveri     20 Ocak 2019 11:16

2019’da sadece Avrupa versiyonu VW Passat değil, kardeş modeli Skoda Superb de güncellenecek.

2019 Skoda Superb kamuflajsız görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2019 Superb prototipi geçen yaz ilk kez testlerde görüntülenmişti. Şimdiyse otomobil kamuflajsız şekilde ortaya çıktı. Beş kapılı liftback versiyonu fotoğrafçılar tarafından görüntülenen Superb’in farlarının son şekli, ön panjuru ve tamponu görülebiliyor.

 

Güncellenen modelde değişiklikler çok belirgin olmayacak. Farlar yeni LED imza ile güncellenecek ve markanın yeni konseptlerinden ilham alacak. Fotoğraflarda tampon öncekine kıyasla biraz daha agresif görünüyor, sis lambalarının eğimli konumu da bunu gösteriyor.

 

Arka kısımda yeni LED grafikler arka lambalara eklenmiş ve bir şerit lambaları birleştiriyor. Bu Çin versiyonu Superb’de olduğu gibi krom bir şerit olabilir, ya da sektördeki en yeni trende uygun şekilde bir ışık şeridi olabilir. Yeni renk seçenekleri ve jant seçenekleri de menüde yer alacak.

 

İç kabinde bazı hafif değişiklikler ve daha derli toplu bir orta konsol bulunuyor. Ayrıca daha büyük multimedya sistemi ekranları, geniş yolcu koltukları ve dev bagaj kapasitesi dikkat çekiyor.

 

Benzinli motor seçeneklerinin yanı sıra, modele bir plug-in hibrit versiyon da eklenmesi bekleniyor. Benzinli – elektrikli hibrit sistem Passat GTE’den alınacak. Sistemde 1.4 litre turboşarjlı dört silindirli motorla elektrikli motor birarada bulunuyor ve toplam güç çıkışı 218 PS (215 hp). Bu versiyonun 50 km elektrikli sürüş mesafesiyle gelmesi bekleniyor.

 

Güncellenen turboşarjlı benzinli ve dizel motorlar arasında silindir deaktivasyon özellikli yeni 1.5 TSI da plug-in hibrit versiyonun yanı sıra sunulacak. 2019 Skoda Superb Mart ayında Cenevre Motor Show’da tanıtılması, teslimatların yaz aylarında başlaması bekleniyor.

Son Güncelleme : 20 Ocak 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo