VW T-Cross First Edition İngiltere’de çıktı

Ototeknikveri     02 Şubat 2019 04:45

Volkswagen T-Cross modelini sınırlı sayıda üretilen First Edition versiyonu ile İngiltere piyasasına sundu. Özel versiyon ülkede 23.150 pound (26.464 euro) fiyatla satılacak.

VW T-Cross First Edition İngiltere’de çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen T-Cross First Edition İngiltere’de sadece 250 müşteriye sunulacak. Aracın satışları 5 Şubat’tan itibaren başlayacak.

 

23.150 pound (26.464 euro) fiyatla satılacak T-Cross First Edition özel Pure White kaporta boyası ve siyah detaylarla geliyor. Araçta gümüş tavan rayları, C sütununda özel çıkartma ve 18 inç alaşım jantlarla sunuluyor.

 

T-Cross First Edition’ın standart özellikleri arasında ekstra subwoofer ile Beats ses sistemi, Discover Media uydu navigasyon, siyah ve gri detaylar, arkaplan aydınlatması, 140 mm ekstra bacak mesafesi ya da 70 litre bagaj kapasitesi sağlayan katlanabilir/kaydırılabilir arka koltuklar bulunuyor.

 

Yeni model ayrıca Otonom Acil Fren, Şerit Asistanı, Kör Nokta İzleme ve Adaptif Seyir Kontrolü gibi sürüş yardım sistemleriyle geliyor.

 

T-Cross First Edition sadece 115 PS (113 hp / 85 kW) 1.0 litre benzinli motor, önden çekişli sürüş sistemi ve altı vitesli manuel şanzımanla alınabilecek.

 

First Edition’un ilk teslimatları Nisan ayında başlayacak. T-Cross serisindeki diğer modeller İngiltere’de Mart ayından itibaren siparişe açılacak.

 

Türkiye’ye geliyor mu?

T-Cross modelinin 2019 yılı içinde Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. Modelin Türkiye fiyatının 122.000 liradan başlayacağı tahmin ediliyor. Fiyat çıkış tarihindeki döviz kuru ve diğer koşullara göre farklılık gösterebilir. Yeni modelin 3 silindire sahip 115 beygir 1,0 litre benzinli, 3 silindire sahip 150 beygir 1,5 litre benzinli ve 3 silindire sahip 95 beygir 1,6 litre dizel motor seçenekleri bulunuyor. Tüm motor seçeneklerinin Türkiye ye otomatik vites kombinasyonu ile gelmesi planlanıyor. T-Cross Basic, Life ve Style olmak üzere üç yeni donanım seviyesiyle satılacak.

Son Güncelleme : 02 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo