Toyota Aygo Cenevre’ye X-Cite ve X-Style ile geliyor

Ototeknikveri     10 Şubat 2019 11:02

Toyota gelecek ay 2019 Cenevre Motor Show’da yeni Aygo X-Cite ve X-Style özel versiyonlarını tanıtacağını duyurdu.

Toyota Aygo Cenevre’ye X-Cite ve X-Style ile geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Aygo X-Style beyaz kaporta ve turuncu renkte açılabilir kumaş tavanla geliyor. Araç 15 inç tekerlekler, sis lambaları ve karartılmış arka camla geliyor.

 

İçeride yan hava girişleri ve vites kolu çevresinde turuncu detaylar görülüyor. Orta konsolda piyano siyahı kullanılmış, ayrıca kabinde suni deri koltuklar ve yine turuncu detaylarla yer paspasları bulunuyor.

Yeni Aygo X-Cite parlak turuncu dış cephesiyle dikkat çekiyor. Otomobilin tavanıysa siyah renkte. Dış görünümü parlak siyah 15 inç alaşım jantlar, sis lambaları ve karartılmış arka camlar tamamlıyor.

İçeride yan hava girişlerinde turuncu detaylar, Manhattan kumaş koltuk döşemeleri, parlak siyah orta konsol ve krom vites kolu çevresi yeni versiyonu serideki diğer otomobillerden ayırıyor.

X-Style ve X-Cite standart klima, çok fonksiyonlu direksiyon, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, ayarlanabilir hız sınırlayıcı gibi ortak özelliklere sahip. Araçtaki 7 inç multimedya sistemi Android Auto ve Apple CarPlay desteğine sahip. Ayrıca arka kamera, opsiyonel ekstralar arasında Toyota Safety Sense sürüş yardım sistemleri, DAB radyo ve anahtarsız giriş & çıkış özellikleri araçta yer alıyor.

Tek motor seçeneğiyse 1.0 litre üç silindirli 72 PS (71 hp / 53 kW) motor.

Son Güncelleme : 11 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo