Seat’tan yeni bir mobilite konsepti

Ototeknikveri     11 Şubat 2019 11:18

Mobil Dünya Kongresi (MWC) Barselona’da başladı. Seat bir kez daha bu teknoloji etkinliğini yeni bir konseptini tanıtmak için kullanıyor.

Seat’tan yeni bir mobilite konsepti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

25 Şubat’ta tanıtılacak gizemli model “yeni bir mobilite platformu” olarak tarif ediliyor. Firma konseptin “şehir mikromobilite stratejisi” için çok önem taşıdığını belirtiyor.

 

Yayınlanan teaser çok az fikir veriyor ancak Seat’ın başka hiç bir modelinde benzeri bulunmayan ilginç ön fasya dikkat çekiyor. İnce farlar ve üçgen ön panjur fantastik bir filmden çıkmış gibi görünüyor. Ön panjurun ortasında küçük ve aydınlatmalı bir üçgen bulunuyor, bunu çevreleyen bir üçgen daha var. Dışarıdaki üçgende üç boyutlu süslemeler bulunuyor.

 

Konseptin Uber benzeri bir modern ulaşım uygulamasının parçası olarak kullanılacağı düşünülüyor ancak henüz hiç bir şey resmileşmiş değil.

 

Seat Barselona’da bu konseptin yanı sıra Telefónica ile ortak geliştirdiği “5G Connected Car1 pilot programını da tanıtacak. Program yeni nesil mobil bağlantı teknolojilerinin otomobillerin çevrelerindeki altyapı ve diğer araçlarla nasıl iletişim kurmasını sağladığını gösteriyor.

Son Güncelleme : 12 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo