2019 BMW 1 Serisi'nden iç mekan görüntüleri

Ototeknikveri     15 Şubat 2019 11:46

BMW 1 Serisi’nde arkadan çekişli sürüş sistemi ve 6 silindiri terk ediyor. Modelin yeni nesli FAAR platformuyla önden çekişli bir otomobile dönüşecek ve xDrive dört çekişli sistem isteğe bağlı olarak sunulacak. Yeni 1 Serisi’nin sadece dışı değil, iç mekanı da casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

2019 BMW 1 Serisi'nden iç mekan görüntüleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Daha önce de görüntülendiği için modelin dış cephesini zaten tanıyoruz ve son seferden beri burada bir yenilik yok. Görüntülenen test otomobilinin çift egzoz çıkışlı olması en üst donanım seviyesi M140i olduğunu gösteriyor.

 

İç mekan en yeni BMW modellerinin güncelliğini yakalamış ve G20 3 Serisi’ni hatırlatıyor.

 

Dijital gösterge paneli ekranında otomobilin tasarımı görülüyor. Konsolun ön yolcu koltuğu tarafında ve kapı panellerinde göze çarpan ambiyans aydınlatmaları oldukça şık.

 

Yeni modelde üç kapılı versiyon yeterince talep olmadığı için sonlandırılacak.

 

M140i, X2 M35i gibi, 2.0 litre turbo dört silindirli motorla gelecek. Motor serisinin geri kalan kısmı, üç ve dört silindirli turboşarjlı benzinli ve dizel motorlardan oluşacak.

 

Yeni BMW 1 Serisi’nin Eylül ayında Frankfurt Auto Show’da yapılabilir, zira gelecek ay Cenevre’de BMW’nin yıldızı 3 Serisi Touring olacak gibi görünüyor.

Son Güncelleme : 15 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo