Rivian’ın yeni modeli ortaya çıktı mı?

Ototeknikveri     17 Şubat 2019 10:16

Rivian R1T pickup ya da R1S SUV henüz üretime girmiş değil ancak firma şimdiden üçüncü model üzerinde çalışmaya başladığını açıkladı. Off-road odaklı modelden bazı görüntüler ortaya çıktı.

Rivian’ın yeni modeli ortaya çıktı mı?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Rivian’ın ABD’nin Michigan eyaletindeki merkez binasının çevresinde dolaşan casus fotoğrafçılar Rivian R1T üretim öncesi modelinin bazı görüntülerini yakalamayı başardı. Fotoğrafçılar bununla birlikte gizemli bir maketi de görüntülediler.

 

Ahşap ya da strafordan yapıldığı düşünülen mavi renkteki maketin bahsi geçen yeni Rivian modeline ait olabileceği düşünülüyor. Kaporta tasarımını gösteren maket son halini almamış olsa da, R1T ve R1S’den farklı bir stile sahip. Aracın dört kapılı olduğu ve daha kıvrımlı bir tavan tasarımına sahip olduğu görülüyor. Ayrıca çıkıntılı ön tekerlek kemeri görülüyor.

Rivian üçüncü modeli hakkında henüz detay vermese de R1S’den daha kısa bir aks mesafesine sahip ve daha yüksek olacağını açıkladı. Ayrıca aracın çok iyi off-road performansıyla geleceği iddia ediliyor.

Yeni modelin ismi henüz belli değil ancak Rivian yakın zaman önce Amazon’dan aldığı yatırımla geleceğini garantiledi. Dolayısıyla planlanan üç modelin de gecikmeden tamamlanması ve piyasaya çıkmasına kesin gözüyle bakabiliriz.

 

Son Güncelleme : 17 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo