Kia'nın Yeni Konsepti 21 Ekranla Geliyor!

Ototeknikveri     27 Şubat 2019 11:51

Sizce bir otomobilin iç mekanı en çok ne kadar çılgınlaşabilir? Bu soruyu biraz aklınızda tutun, çünkü önce Kia'nın yeni elektrikli otomobil konseptine bakmak isteyebilirsiniz.

Kia'nın Yeni Konsepti 21 Ekranla Geliyor!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kia'nın yeni konsepti tam 21 farklı ekranla geliyor. Yazım hatası yok: 21 ekran! Sorunuzu duyar gibiyiz, hayır, Kia delirmedi. Aslında, bunun “sektörün boyutları giderek artan dev ekran saplantısına komik bir cevap” olduğu düşünülüyor.

 

Kia tarafından yayınlanan teaser, ekran dışında gayet minimalist bir tarza sahip iç mekanı gösteriyor. Ayrıca, otomobilin önceden tanımlanan kategorilere uymayacak şekilde, kaslı bir SUV, ailelere yönelik şık ve atletik bir sedan ve kullanışlı, geniş bir crossover otomobilin bileşenlerini biraraya getirdiği, bununla uyumlu sıra dışı bir direksiyon simidine sahip olduğu belirtiliyor.

Gösteri arabasının kokpiti, konsolun üzerine monte edilmiş akıllı telefon benzeri ekranların hakimiyetinde iken, dış cephede, otomobilin ön kısmında özgün bir aydınlatma imzası var. Ayrıca, Kia'nın tasarımcıları ön cam ve tavan için hem havadar hem de ışık dolu bir iç mekan yaratan tek bir cam levha kullanmışlar.

Henüz isimlendirilmemiş konsept, basın açıklamasına göre, Kia'nın ilk tam elektrikli dört kapılı binek otomobili. Güç aktarma sistemi ile ilgili detaylar Cenevre Otomobil Fuarı'nda gelecek hafta açıklanacak. Markanın tasarım yöneticisi Gregory Guillaume'e göre, otomobil "tüyleri diken diken eden", çok heyecan verici bir sürüş performansına sahip olacak.

Son Güncelleme : 28 Şubat 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo