Geely GE11'in teknolojik kabininden görüntüler

Ototeknikveri     03 Mart 2019 07:11

Geely, Şangay'da özel bir etkinlikle ilk global elektrikli aracı GE11'in perdelerini kaldırdı.

Geely GE11'in teknolojik kabininden görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

GE11, Çinli otomobil üreticisinin yeni oluşturulan “Geely New Energy” markasının ilk modeli. Şirket, yeni modelin tasarımının tamamen elektrikli bir araç olduğunu vurgulamasını istedi. Sonuç olarak, GE11'in dış yüzeyi, 0.2375'lik ultra düşük sürtünme katsayısı için pürüzsüz yüzeyleri akıcı çizgilerle birleştiriyor.

 

Otomobilde ayrıca Geely New Energy markasının gelecek tüm modellerinde yer alacak yeni bir gümüş logo bulunuyor.

 

Geçen ay dış cepheyi ilk kez görmüştük, Geely şimdi kabin fotoğraflarını da yayınladı. 12,3 inç geniş ekranlı multimedya sistemi, direksiyon simidinin arkasındaki daha küçük ekran ve arabadaki çoğu mekanik düğmenin yerini alan aydınlatmalı dijital dokunmatik düğmeler arasındaki kombinasyon sayesinde, iç mekan aynı zamanda minimalist ve ileri teknolojiye sahip görünüyor.

 

Öne çıkan özellikler arasında, iki ön koltuğun ortasında kablosuz şarj, gizli depolama bölmesi ve özel tasarımlı kontrol aracı, ayrıca çok işlevli iki kollu direksiyon simidi, konsolun üzerinde geometrik detaylar ve kullanılan dokunsal malzemeler bulunuyor. Geely, GE11'in “kullanıcılar ve ürünler arasındaki ilişkiyi derinleştiren” insancıl bir tasarıma sahip olduğunu söyledi.

 

Bu, kısmen AB'nin en katı çevre koruma standartlarını karşılayan ve yeni doğan bebekler için bile güvenli olarak kabul edilen malzemelerin kullanılmasıyla gerçekleştirilmiş. Bunlar su geçirmez, zehirsiz ve nefes alabilen çevre dostu koltuk kumaşlarını da içeriyor. Geely, kumaşın sağlıklı olmasının yanı sıra koltukları yumuşak dokunuşlu ve oturması rahat hale getirdiğini söylüyor.

 

Maalesef, Geely, modelin önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesine kadar GE11'in teknik özelliklerini gizli tutmaya devam edecek. Elektrikli otomobil başlangıçta Çin'deki ilk ve ikinci kademe şehirlere ulaşacak, sonrasında dünya piyasalarında da sunulacak.

Son Güncelleme : 03 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo