2020 Volkswagen Golf'ten Detaylı Fotoğraflar

Ototeknikveri     10 Mart 2019 04:00

Volkswagen, beklenenin aksine, bu haftaki Cenevre Motor Show'da yepyeni 8. nesil 2020 Golf'ü tanıtmadı. Öte yandan, popüler kompakt modelin şimdiye kadarki en iyi ve en net fotoğrafları ortaya çıktı.

2020 Volkswagen Golf'ten Detaylı Fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sadece ön ve arka lambalara dikkat dağıtıcı çıkartmalar eklenmiş, bunun dışında otomobile tamamen kamuflajsız diyebiliriz. Üretim modeli her iki uçta da benzer aydınlatma üniteleri kullanacak, bu yüzden stil açısından otomobilin son halinde herhangi bir sürpriz beklemiyoruz.

 

Yeni Çağın Golf'ü

VW'nin en yeni tasarım dili, MK8 Golf'e oldukça iyi uyuyor ve genel olarak daha şık ve daha modern bir görünüm veriyor; aynı zamanda MK6'nın kıvrımlı çizgilerini daha şık bir görünüm için terk eden MK7 modeline selam gönderiyor.

 

Yine de, MK8'de her bir gövde paneli yepyeni ve ön uç tasarımı, Arteon'unkine benzer şekilde, pürüzsüz, biraz da tehditkar bir estetik sunuyor.


Farların üzerindeki çıkartmaların dijital olarak silindiği resim, son şeklinin nasıl görüneceğine ilişkin fikir veriyor.

 

Otomobil ayrıca öncekinden daha geniş görünüyor ve yakından bakarsanız, ayna tabanının pencere çizgisi yerine kapı paneline oturduğu fark ediliyor. Bu da ilginç bir seçim. Yeni arka kısım MK8 Golf'ün kişiliğini korumasına izin veriyor ve kendisinden küçük Polo'dan çok daha farklı görünüyor.

 

Yüksek beklentiler

Yeni modelin iç mekanını görmedik ve bu kısım oldukça önemli çünkü, Alman otomobil üreticisinin kabin içi teknolojiler ve aktif güvenlik bakımından, modeli C segmentinin geri kalanını yakalayacak yeniliklerle donatması bekleniyor.  Ayrıca kabinde MK7'den daha yüksek kaliteli malzemeler, Sanal Kokpit dijital gösterge grubu ve öncekinden daha büyük ve daha iyi bir bilgi-eğlence sistemi bulunuyor.


MK8 Golf, MQB Evo platformunun yükseltilmiş bir versiyonunu kullanacak. Sonuç olarak otomobil daha az ağırlığa (45 kg daha düşük) ve biraz daha uzun aks mesafesine sahip olacak, bu da yolcular için daha fazla yer ve muhtemelen daha büyük bir bagaj kapasitesi anlamına geliyor.

 

Üretimin bu haziran ayında başlaması bekleniyor. İlk önce turboşarjlı üç ve dört silindirli benzinli ve dizel versiyonlar çıkacak, daha sonra tam veya yarı hibrit modellerin yanı sıra, en üst seviye GTI ve R modelleri de seriye katılacak. 

 

Yeni model bu Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

Son Güncelleme : 10 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo