2020 Kia Soul Çok Tanıdık Görünüyor Fakat Tamamen Farklı

Ototeknikveri     18 Mart 2019 02:55

Kia Soul 2020 model yılı için büyüdü ve şimdi üçüncü neslinde. Model artık imzası haline gelen kutu gibi görünümünü koruyor ancak bunun dışında neredeyse her şey yeni.

2020 Kia Soul Çok Tanıdık Görünüyor Fakat Tamamen Farklı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeniden tasarlanan ön ve arka kısımların yanı sıra, iç mekanda da kapsamlı bir güncelleme yapılmış. Otomobil opsiyonel olarak 10.25 inç, bölünmüş ekran fonksiyonuna sahip, renkli dokunmatik ekran ile birlikte geliyor. Bunun yanı sıra Android Auto ve Apple CarPlay desteği standart olarak bulunuyor ve bunlara bir head-up display de eklenebiliyor. Müzik meraklıları, ortam aydınlatmasının dahili hoparlörler aracılığıyla çalan müziğe uyum sağladığını gördüklerinde bundan çok hoşlanabilirler.

 

Motor serisi daha küçük modellerde 177 hp 2.0 litre dört silindirli ve üst sınıflarda 201 hp 1.6 litre turbo dört silindirli motoru içeriyor. Kelley Blue Book, 2020 Soul'un lansman etkinliğinde yüksek güçlü motor seçeneğiyle deneme sürüşü yaptı. Değerlendirmeye göre, başlarda biraz ağır olsa da, yeterli gücü yakaladığında araç oldukça enerjik hale geliyor.

 

Genel sürüş deneyimi ve sürüş kalitesi çok iyi. Sonuçta, Soul'un selefinden daha olgun olduğu ve çok seçici olmadıkça kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmayacağı rahatlıkla söylenebilir. Titiz alıcılar kabindeki bazı sert plastikleri fark edebilir ancak bunlar modelin fiyatını biraz daha düşük tutabilmek için verilen bazı küçük ödünler.

 

Yeni nesil Soul'un fiyatı, doğal emişli motorlu, altı vitesli manuel şanzımanlı LX donanım seviyesi için 18.485 dolardan başlıyor. CVT' şanzıman arayan alıcılar 1500 dolar daha ödeyecekler, turboşarjlı motor seçeneği ise GT-Line Turbo versiyonu için 30.825 dolardan başlayacak. Tamamıyla elektrikli bir model ise daha sonra 391 km menzille gelecek. Elektrikli model gelene kadar yanmalı motorlu seçeneklerin aşağıdaki video incelemesinde nasıl performans gösterdiklerini görelim.

Son Güncelleme : 18 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo