BMW, 2 Serisi Gran Coupe'den İlk Teaser'ı Yayınladı

Ototeknikveri     20 Mart 2019 10:14

Bir süredir BMW'nin 2 Serisi Gran Coupe'yi piyasaya sürmeyi planladığını biliyorduk ve şimdi arabanın bir kaç ay içinde tanıtılacağı resmi olarak onaylandı.

BMW, 2 Serisi Gran Coupe'den İlk Teaser'ı Yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Gelecek ilkbaharda küresel pazarlarda satışa çıkmadan önce Kasım ayında 2019 Los Angeles Otomobil Fuarı'nda prömiyeri düzenlenecek 2 Serisi Gran Coupe için ilk defa teaser yayınlandı. Görüntüde C sütunu, arka çamurluklar, küçük bagaj kapağı spoyleri, köpekbalığı yüzgeci şeklinde anten ve ince LED arka lambalar fark ediliyor.

 

2 Serisi Gran Coupe, geliştirilmekte olan ve bu yıl tanıtılacak yeni 1 Serisi ile aynı temelleri kullanacak. Otomobilin giriş versiyonlarının öden çekişli sistemle gelmesi, üst sınıfların xDrive dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olması bekleniyor. Dört tekerlekten çekişin keyfine varacak modellerden biri, en üst seviye M240i.

 

Bu versiyonun X2 M35i ile aynı motoru, yani 306 PS (302 hp / 225 kW) güç çıkışı ve 450 Nm tork sağlayan 2.0 litrelik dört silindirli bir motor kullanacak. X2'de, motor sekiz vitesli bir otomatik şanzımanla çalışıyor ve bu donanımla performans odaklı SUV'nin sıfırdan 100 km / s hıza çıkması için 5 saniyeden daha az bir süre gerekiyor. En güçlü 2 Serisi Gran Coupe böylece Mercedes-AMG CLA 35 gibi modellerle rekabet edebilecek.

Son Güncelleme : 21 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo