Geely GE11 Elektrikli Sedan, Dış Pazarlarda Markanın Büyümesine Yardımcı Olabilir

Ototeknikveri     21 Mart 2019 09:04

Geely GE11'in ilk detayları ve görüntüleri bir ay önce ortaya çıkmıştı. Bu son fotoğraflar ise elektrikli sedana daha derinlemesine bir bakış sunuyor ve motor seçenekleriyle ilgili bazı detaylar görüntülere eşlik ediyor.

Geely GE11 Elektrikli Sedan, Dış Pazarlarda Markanın Büyümesine Yardımcı Olabilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

GE11, 163 hp güç çıkışı ve 250 Nm tork üreten bir elektrikli motorla donatılmış. Geely'nin giriş seviyesi modeli bu motoru 52 kWh pil ile birleştirirken, uzun menzilli versiyonu daha büyük 62 kWh pil paketine sahip. Menzil 52 kWh versiyon için 410 km, 62 kWh için 500 km olarak açıklandı.

 

Oldukça güçlü elektrikli motor ve iyi boyutlandırılmış pil paketlerinin yanı sıra, Geely, GE11'in 0.2375'lik hava sürtünme katsayısına sahip olduğunu vurguluyor.

 

Elektrikli sedan, büyük bir ön panjurun olmadığı, sadece tamponun altına doğru ufak bir hava girişinin bulunduğu sade bir ön cepheye sahip. Ön tekerlekten kapılara uzanan ve arkaya gittikçe yukarı doğru yönelen, son olarak arka lambaların kenarlarında tamamlanan karakter çizgisi otomobilin yan kısmındaki en ilginç özellik.

 

Dış cephe çok büyüleyici olmasa da, iç mekan kesinlikle öyle. Koltuklar ve kapı panellerinde kumaş döşeme göze çarparken, kapı kolları da dahil olmak üzere bir dizi krom bileşene de yer verilmiş. GE11 ayrıca iki kollu fütüristik bir direksiyon simidi ile donatılmış ve geleneksel bir gösterge grubuna sahip değil. Onun yerine, önemli araç verilerini gösteren ve direksiyon simidinin arkasında bulunan küçük bir ekran var. Ayrıca, konsolun ortasında yatay bir ekran, bir de head-up display var.

 

Şangay Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak Geely GE11'in fiyatı, Çin'de 150.000 yuan'dan (22.410 $) başlarken, uzun menzilli model ise 170.000 yuan'dan (25.400 $) fiyatlandırıldı.

Son Güncelleme : 21 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo