Güncellenen Alfa Romeo Stelvio İlk Kez Görüntülendi

Ototeknikveri     21 Mart 2019 10:45

Alfa Romeo Stelvio henüz gerçekten bir güncellemeye ihtiyaç duymuyor ancak İtalyan otomobil üreticisi, hem normal hem de Quadrifoglio versiyonlarını içeren ilk prototipler üzerinde çalışmaya başladı.

Güncellenen Alfa Romeo Stelvio İlk Kez Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fotoğraflanan kırmızı Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio test otomobili ilk bakışta mevcut modelden farklı görünmüyor. Elbette, otomobilin ön ve arka fasyaları kamuflajla kaplı, bu yüzden altında bir şeylerin saklanıyor olma ihtimali var. Üretim modelinde ön ve arka tamponlarda ve aydınlatmalarda ufak değişiklikler beklenebilir.

 

Peki ya iç mekan?

Kabinde yapılan en belirgin değişiklikler yeniden tasarlanan alt orta konsol üzerinde odaklanmış.

 

Yakından bakıldığında, sol taraftaki elektronik park freni için ayrı bir düğmenin yanı sıra, biraz farklı bir vites seçicisi ve çevresini fark ediyoruz. Krom kaplama daha sonra düğmelerden uzağa yöneliyor ve yeniden tasarlanan katlanabilir ve kaydırılabilir kol dayanağı ile birleşiyor.

 

Bunlar dışında, klima kontrol düğmeleri ve kadranlar, büyük bir multimedya sistemi, düz dipli direksiyon simidi ve büyük vites geçiş çubuklarıyla kabin mevcut modelle aynı görünüyor.

 

Fakat bekleyin, daha fazla değişiklik olabilir

Her zaman olduğu gibi, bunun erken bir prototip olduğunu ve SUV'nin piyasaya çıkmasından önce iç ve dışta daha fazla stil değişikliği yapılabileceğini belirtmek gerek. Motor seçenekleri, şasi, teknolojiler ve konfor özellikleri de dahil olmak üzere diğer güncellemeleri ve ince ayarları daha sonra göreceğiz.

 

Ne zaman göreceğiz?

Alfa Romeo'nun en son ürün planına göre, hem Stelvio hem de Giulia, 2022’de Çin pazarı için uzun aks mesafeli versiyonlarını da içerecek olan güncellemelerden geçirilecek. Alfa'nın 2020'de küçük bir güncellemenin bir parçası olarak burada görülen bazı iç mekan revizyonlarını tanıtabileceği düşünülüyor ancak bu henüz resmi olarak doğrulanmadı.


Giulia, esas olarak Stelvio'nun sedan versiyonu olduğundan, aynı iç ve dış değişikliklerden faydalanması bekleniyor.

Son Güncelleme : 22 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo