Hyundai Tucson N Line Dikkatleri Üzerine Çekmeye Geliyor

Ototeknikveri     21 Mart 2019 10:45

Tucson, Hyundai'den N Line versiyonu alan ilk SUV modeli ve pazara bağlı olarak, üç farklı aktarma organı seçeneği ile satılacak. Bunlardan ilki, geçen yıl Tucson ailesine sunulan 2.0 litrelik CRDi 48V yarı hibrit sistem. Sistem en güçlü seçenek olarak 182 hp sunuyor.

Hyundai Tucson N Line Dikkatleri Üzerine Çekmeye Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hibrit teknolojilere ihtiyaç duymayanlar, 177 PS (174 hp) turboşarjlı 1,6 litre T-GDI benzinli motoru da seçebiliyor. Son seçenek ise yine 48V yarı hibrit sistem bünyesinde 1.6 litre CRDi dizel motor. Bu aktarma organları iki tekerlekten çekişe veya dört tekerlekten çekiş sistemine bağlanabiliyor ve altı vitesli bir manuel şanzıman veya yedi vitesli çift debriyajlı şanzıman ile çalışabiliyor.

 

Mükemmel bir sportif SUV

Hyundai, Tucson N Line'ı bir dizi sportif stil özelliğiyle süsledi. Örneğin ön kısımda farklı hava girişlerine sahip yenilenen tampon, revize edilen LED gündüz farları, koyu krom ön panjur ve farların etrafında siyah çerçeveler bulunuyor. Hyundai ayrıca siyah pencere çevreleri ve gövde ile aynı renkte kapı kollarına yer vermiş.

 

Tüm Tucson N Line modelleri siyah renkle boyanmış 19 inç alaşım jantlarla geliyor. Diğer dış cephe özellikleri arasında siyah arka rüzgarlık, siyah tavan ve siyah yan ayna kapakları bulunuyor.


Sportif Tucson'un iç mekanında ise gösterge paneli, direksiyon simidi ve koltuklarda kırmızı dikişli siyah deri ve plastik kaplamalar göze çarpıyor. Vites seçici de bazı kırmızı dokunuşlara sahip. Ayrıca içeride alüminyum pedallar bulunuyor. Tüm modellerde standart olarak dokuz hoparlörlü Krell ses sistemi bulunurken, panoramik cam tavan opsiyonel olarak eklenebiliyor.

 

Tucson N Line'ın görünüşüyle aynı düzeyde bir sürüş deneyimi sunmasını sağlamak için, N Performance departmanı amortisörleri güçlendirdi ve elektronik hidrolik direksiyon yazılımını değiştirdi.

 

Hyundai Tucson N Line, Mayıs ayında piyasaya çıkacak ve dokuz farklı renkte sunulacak.

Son Güncelleme : 22 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo