YENİ RENAULT MEGANE RS, 45.000 EURO FİYATLA TÜRKİYE'DE

Ototeknikveri     18 Mayıs 2014 12:05

Megane R.S. 2.0T 45.000 Euro fiyat ile Türkiye’de Haziran 2014’ten itibaren sipariş üzerine satışa sunuluyor.

YENİ RENAULT MEGANE RS, 45.000 EURO FİYATLA TÜRKİYE'DE
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Maksimum sürüş keyfi sunmak üzere dizayn edilen, Megane serisinin en üst modeli Yeni Megane R.S. Renault markasının yeni tasarım kimliğine kavuştu. Tamamen değişen ön tamponu, belirgin Renault logosu ve bu güçlü yapıyı destekleyen etkileyici çizgiler sayesinde yenilenen tasarımıyla çok daha dinamik ve çok daha güçlü görünün yeni Megane R.S. ülkemizde de satışa sunuluyor. 45.000 Euro'dan başlayan liste fiyatına sahip olan yeni Megane R.S. Haziran ayından itibaren sipariş üzerine satışa sunuluyor. Kırmızı F1 kanadı ile dikkat çeken Megane R.S'in sportif detayları ve kırmızı dokunuşları ile öne çıkan iç mekanında, Renault Sport nakışlı Recaro koltuklara yer verilmiş.
 
 
Megane R.S.'in kalbinde ise sportif sürüşlere imkan tanıyan 265 hp güç ve 360 Nm tork üreten 2.0 litrelik turbo benzinli motor yer alıyor. Bu güçlü motor sayesinde MErgane R.S, 0'dan 100 km/s hıza 6 saniyede erişebiliyor ve maksimum olarak 254 km/s hıza ulaşabiliyor. Yeni Megane R.S.'de kullanılan, Renault Sport’un geliştirdiği kilitli diferansiyel, Chassis Cup ve R.S. Monitör teknolojileri aracın sürüş dinamiklerinin sürücü tarafından çok daha başarılı bir şekilde izlenip yönetilebilmesine imkan tanıyor.
 
 
Renault Megane RS'de 3 farklı Elektronik Denge Programı (ESC) modu sunuyor. Aynı otomobilin farklı karaktere bürünmesini sağlayan sistem, Normal modda, bütün güvenlik sistemleri aktive ediyor ve tüketimi sınırlandırıyor. Sport moda, fren amplifikatörüni devre dışı bırakmasının yanında, ESP ayarlarını daha sportif bir sürüşe uyarlayan ve gaz pedalın tepki hissini daha hızlı hale getiren sistem, ESP Off modunda, ise ESP'yi tamamen devre dışı bırakarak, sürücünün tüm yeteneğini tam anlamıyla sergilemesine izin veriyor.
 
R-Link multimedya dokunmatik ekranda entegre olan R.S. Monitor 2.0, canlı gösterge ve araç veri edinme fonksiyonlarını kapsıyor. Pistin planı bir USB tuşuyla indirildiğinde, otomatik bir kronometreye erişim sağlayabilen sistem, sürücülerin tur bazında ilerlemelerini gözlemleyebilmelerine imkan veriyor. En iyi saha performansları, aracın pistteki pozisyonu, gücü, devri, direksiyon açısı ve pedal hareketleri  gözlemlenebiliyor. 

Son Güncelleme : 18 Mayıs 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo