Yeni Ford Kuga Tamamlandı, 2 Nisan'da Çıkıyor

Ototeknikveri     28 Mart 2019 11:43

Yedi yıldır üretimi devam eden ikinci nesil Ford Kuga artık değiştirilmeye hazır. Sosyal medyada yayınlanan resmi bir teaser ile üçüncü nesil modelin 2 Nisan Salı günü sunulacağı duyuruldu.

Yeni Ford Kuga Tamamlandı, 2 Nisan'da Çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Videoda otomobilin özellikle yeni Focus ile benzer dış tasarımına yer verildi. Farlar ve bagaj kapağına bakıldığında benzerlikler görülebiliyor ancak iki aracın neredeyse tamamen aynı temellere sahip olması nedeniyle bu sürpriz sayılmaz.


Tasarım açısından bakıldığında, yeni nesil Kuga, daha yüksek olmasına ve plastik kaplamalarına rağmen kompakt hatchback modelden de bir takım stil öğeleri alıyor. Casus fotoğraflar eski modele kıyasla daha sportif bir stil ortaya koyuyor. Bu da otomobilin Nissan Qashqai, Hyundai Tucson ve Honda CR-V'ye meydan okumasına yardımcı olacak bir yaklaşım.

İçeriye orta konsolun tepesinde oturan geniş bir multimedya ekranı hakim. Ayrıca kabindeki malzemelerin genel kalitesi büyük olasılıkla geliştirilmiş ve araç, otomatik şanzımanla donatılmış versiyonlarda döner bir vites seçiciye sahip.

Motor serisi zaman içinde ayrıntılı olarak açıklanacak, ancak piyasaya bağlı olarak çeşitli benzinli ve dizel seçenekler ve versiyona göre opsiyonel veya standart olarak dokuz vitesli bir otomatik şanzıman bekleniyor. Elektrikli modellerin de, hemen olmasa da en azından ileriki zamanlar için planlar arasında olduğu belirtiliyor.

 

Son Güncelleme : 29 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo