2020 Ford Escape Orta Boy SUV Piyasasını Canlandıracak

Ototeknikveri     29 Mart 2019 11:10

Ford, 2 Nisan'da tanıtılacak olan Avrupa'ya özel yeni Kuga SUV'den bir teaser yayınladıktan sadece bir gün sonra, modelin ABD'deki karşılığı olan 2020 Escape'den de görüntüler geldi. İki model de aynı tarihte tanıtılacak.

2020 Ford Escape Orta Boy SUV Piyasasını Canlandıracak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sosyal medyada yayınlanan teaser, Escape'in yeni dış tasarımına bir bakış atmamızı sağlıyor ve ön panjur, arka lambalar ve bagaj kapağı gibi unsurları gösteriyor. Teaser ayrıntılı bir bakış sunmasa da, yeni Escape'in önceki modelden oldukça farklı görüneceği çok açık.

 

Ford uzun bir süredir yeni Escape'i geliştiriyor ve geçen ay sızan belgeler, modelin Kentucky'deki Louisville tesisinde inşa edileceğini doğruladı.

 

ABD'de müşterilerinin aralarından seçim yapabilecekleri üç motor olacak. Birincisi, şu anda sunulan 1.5 litrelik EcoBoost dört silindirlinin yerini alacak, giriş seviyesi 1,5 litrelik üç silindirli motor olacak. Bu motorun güç çıkışı henüz bilinmiyor ancak daha fazla güç isteyenler 237 hp turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli motoru seçebilecekler. En üst donanım seviyesiyse 2,5 litre benzinli motora sahip bir hibrit versiyon olacak.

 

2020 Escape, dört tekerlekten çekişli olarak temin edilebilecek ve S, SE, SEL ve Titanyum adlı dört farklı versiyonla sunulacak, ayrıca plug-in hibrit versiyon S giriş seviyesi için sunulmayacak.

 

Yeni Ford Escape'in, yeni bir B&O ses sistemi, Ford'un Co-Pilot 360 sistemi ve yeni Ford Sync3 multimedya sistemini de içeren, tasarımı güncellenmiş bir iç mekanla gelmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 30 Mart 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo