Renault City K-ZE Elektrikli Crossover Şangay'da Tanıtılacak

Ototeknikveri     09 Nisan 2019 08:29

Renault, önümüzdeki hafta 2019 Şangay Otomobil Fuarı'nda City K-ZE sıfır emisyonlu kentsel crossover modelini resmen tanıtacağını açıkladı.

Renault City K-ZE Elektrikli Crossover Şangay'da Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçtiğimiz sonbahar Paris Otomobil Fuarı'nda K-ZE Konsepti tarafından ön izlemesi yapılan model, markanın Çin'i hedef alan ilk elektrikli aracı oldu. Model Çin'den sonra küresel pazarlara da gelecek.

 

Diğer detaylar, 16 Nisan’da Renault’nun basın toplantısında açıklanacak. Ancak, otomobilin Nissan ve Dongfeng ortak girişimi olan e-GT New Energy Automotive Co. tarafından yerel olarak üretileceğini biliyoruz.

K-ZE konsepti gelecekten gelen bir Kwid'e benziyor. Otomobilin özel ön ve arka kısım tasarımları ve iki renkli kaporta boyası dikkat çekiyor. Stil özelliklerinin ne kadarının üretim modeline yansıyacağını ise şu noktada bilmiyoruz.

K-ZE'nin üretim versiyonunda sunulacak elektrikli güç aktarma organının da detayları bilinmiyor. Buna rağmen otomobilin 250 km menzile sahip olacağı söylendi. Gerçek sürüş koşullarına sürüş mesafesi yaklaşık 200 km veya biraz daha az olabilir.

City K-ZE, elbette multimedya sistemi, navigasyon ve geri vites kamerası gibi modern otomobillerde alıştığımız bazı özellikleri de sahip olacak.

Son Güncelleme : 09 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo