Audi Q2 L E-Tron 265 km Menzille Geliyor

Ototeknikveri     17 Nisan 2019 11:34

Audi Şangay Otomobil Fuarı'nda Q2 L e-tron modelini tanıttı ancak şirketin neredeyse tüm dikkatini AI: ME konseptine yöneltmesi nedeniyle yeni model biraz gölgede kaldı.

Audi Q2 L E-Tron 265 km Menzille Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobil üreticisi crossover otomobil konusunda fazla bir şey söylemezken, özellikle Çin pazarı için tasarlandığı ve bu yıl sona ermeden Foshan tesislerinde üretime başlanacağı biliniyor.

 

Standart modele göre aks mesafesi 33 mm daha uzun olan Q2 L modelini temel alan Q2 L e-tron, gücünü öne monte edilmiş elektrikli motordan alıyor. Motor 134 hp (100 kW / 136 PS) gücünde ve 290 Nm tork üretiyor. Audi, ayrıntılı performans özelliklerinden bahsetmedi ancak Q2 L e-tron'un tek şarjda 265 km kat edebilmesini sağlayan 38 kWh pil paketine sahip olduğu açıklandı.

Elektrikli aktarma organlarının yanı sıra, Q2 L e-tron'a mütevazı bir makyaj da yapıldı. Kısmen kapalı bir ön panjur ve çevresi metalik hava girişleri ön kısımda dikkat çeken özellikler arasında.

Model egzoz uçlarına ihtiyaç duymadığından, krom kaplamalı bir difüzöre sahip yeni bir arka tampon var. Q2 L e-tron ayrıca plastik gövde kaplaması ve aerodinamik olarak optimize edilmiş beş kollu alaşım jantlara sahip.

Yeni model bu yaz Çin'de satışa sunulacak. Önümüzdeki günlerde modelden yeni ayrıntılar gelmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 18 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo