2019 New York Otomobil Fuarı Kapılarını Açtı

Ototeknikveri     18 Nisan 2019 10:24

Otomotiv sektörünün son yıllardaki görünümünü özetleyecek olursak “SUV’ler, elektrikli otomobiller ve otonom sürüş teknolojileri” diyebiliriz. 2019 New York Uluslararası Otomobil Fuarı da bu görünümü aynen yansıtıyor.

2019 New York Otomobil Fuarı Kapılarını Açtı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Amerika Birleşik Devletleri’nin Doğu Kıyısı’ndaki en büyük otomobil fuarı New York’ta, her yıl bahar aylarında Jacob Javits Convention Center’da gerçekleştiriliyor. Fuar bu yıl basın mensupları için 17 – 18 Nisan’da basına açık olacak, 19 Nisan’dan itibaren ise halka açılacak ve 28 Nisan’a kadar devam edecek.

 

New York Uluslararası Otomobil Fuarı (NYIAS) dünyadaki farklı otomobil üreticilerinin ilgisini çekiyor ancak sektördeki bazı trend değişiklikleri fuara da yansıyor. Bu yıl BMW gibi bazı büyük isimler fuara katılmazken, General Motors gibi diğerleri stand açtılar ancak basın konferanslarını atladılar. General Motors fuara yeni Cadillac CT5 modelini getirerek ilgi çekecek.

 

Katılmayan firmalara rağmen New York’ta çok önemli bazı dünya prömiyerleri de gerçekleşecek.

Bunlar arasında Hyundai’nin yarı kompakt crossover segmentine yeni sunacağı Venue modeli ve yeni Sonata, Mercedes-Benz’in GLS ve AMG A35 / CLA 35 sedan modelleri, Lincoln Corsair ve yeni Ford Escape de bulunuyor. Ford daha önce fuara katılmayacağını söylediyse de daha sonra kararını değiştirdi.

2020’nin dikkat çekici yeni modellerinden Subaru Outback ve Toyota Highlander da fuarda yerlerini aldılar.

 

Mazda ise Cenevre’de tanıttığı CX-30 modelini New York’a getirmeyeceğini ancak başka bir ürününü tanıtacağını açıkladı.

 

Fuar boyunca yeni tanıtılan konsept ve modellerle sizlerle birlikte olacağız.

Son Güncelleme : 19 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo