Toyota 2019 Special Edition ile Hilux Bir “Yaşam Stili Seçimi” Olacak

Ototeknikveri     23 Nisan 2019 09:08

Toyota 2019 Birmingham Ticari Araçlar Fuarı’na Hilux pickup modelinin özel bir versiyonunu getiriyor. Fuar 30 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

Toyota 2019 Special Edition ile Hilux Bir “Yaşam Stili Seçimi” Olacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firma yeni özel versiyonun Toyota’nın popüler modelini bir yaşam stili seçimi haline getireceğini ve iyi giden Avrupa satışlarını daha da artıracağını belirtiyor. Hilux 2019 Special Edition adı verilen yeni versiyon Double Cab ve Extra Cab modellerinin her ikisi için de özel dış ve iç tasarım özellikleri sunuyor.

 

Dış cephede özel versiyon ön panjur çevresi, sis lambaları, koruyucu plakalar, kapı ve bagaj kapağı kolları, ayna kapakları ve arka tampon kenarlarında siyah ve koyu gri bileşenler içeriyor. Ayrıca araçta yeni 18 inç alaşım jantlar, Batı Avrupa için iki renkli boya ve Doğu Avrupa için tamamen siyah boya sunuluyor.

 

İç mekanda Hilux 2019 Special Edition siyah renk hakimiyetinde bir tasarıma sahip. Ayrıca kontrol panelinin krom detayları ve konsol, direksiyon simidi, vites kolu, vites çevresi ve kapı içlerinde piyano siyahı detaylar dikkat çekiyor. Konsoldaki gösteriler beyaz arka plana sahipken, TFT ekranda Hilux 2019 Special Edition’a özel bir animasyon kontak anahtarının açılmasıyla birlikte gösteriliyor.

 

Anahtarlıkta aracın ön tasarımının siluetine yer verilerek özel bir detay yaratılmış. Tüm Hilux modellerinde olduğu gibi yeni versiyon da Toyota Safety Sense güvenlik paketiyle geliyor. Pakette Ön Çarpışma Sistemi (PCS), gündüz ve gece yaya tespiti ve gündüz bisikletli tespiti, Yüksek Hız Adaptif Seyir Kontrolü (ACC), Yol İşaretleri Asistanı (RSA) ve Şeritten Ayrılma Uyarısı (LDA) bulunuyor.

 

Hilux 2019 Special Edition, Avrupa’da Ağustos ayından itibaren güncellenmiş Hilux model serisi kapsamında satışa çıkacak. Toyota diğer Hilux modelleri için gelecek güncellemelerin detaylarını henüz açıklamadı.

Son Güncelleme : 23 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo