Hyundai Venue N Line Geliyor

Ototeknikveri     28 Nisan 2019 11:28

Hyundai ürün yelpazesinde oldukça az performans versiyonuna sahip. i30, i30 Sportback ve Veloster modelleri N versiyonlarıyla sipariş edilebiliyor. Bu versiyonda 2.0 litre motor 271 hp güç çıkışıyla geliyor, ayrıca bazı teknik ve stil yükseltmeleri sunuluyor.

Hyundai Venue N Line Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Koreli firma kısa süre önce 2019 New York Otomobil Fuarı’nda Venue küçük crossover modelini tanıttı. Hyundai Kuzey Amerika CEO’su Brian Smith etkinlikte bir Venue N modeli de yapılıp yapılmayacağı sorulduğunda böyle bir model çıkartmayı planladıklarını söyledi. Smith ayrıca Venue N Line modelinin de planlandığını belirtti.

 

Potansiyel bir Venue N Line sportif bir görünüme, yeni bir gövde kitine ve bazı iç mekan güncellemelerine sahip olabilir. Öte yandan böyle bir modelde daha güçlü bir motor ya da farklı bir süspansiyon bulunmayabilir.

Bu arada Hyundai bir Sonata N Line modeli çıkartacağını da duyurdu. En üst donanım seviyesi bu versiyon, 2020’de çıkacak ve en az 275 hp güç çıkışına sahip olacak. Otomobil yine gelecek yıl çıkması beklenen hibrit versiyondan sonra gelecek.

Son Güncelleme : 28 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo