Yeni Hyundai Tasarım Yöneticisi Radikal Değişiklik Vadediyor

Ototeknikveri     02 Mayıs 2019 11:04

Hyundai’nin yeni global tasarım yöneticisi Simon Loasby yeni nesil tasarım dilinde elektrifikasyon ve otonom sürüş sistemleriyle birlikte radikal değişiklikler olacağını söyledi.

Yeni Hyundai Tasarım Yöneticisi Radikal Değişiklik Vadediyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Loasby, Autonews’e verdiği röportajda ilk işlerinden birisinin Sensuous Sportiness tasarım dilinin yenisini yaratmak olacağını söyledi.

 

Geçen yılki Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Le Fil Rouge konseptinin yanı sıra, Sensous Sportiness yeni Sonata’da da kullanıldı. Öte yandan, tasarımların tamamen yenilenmesi sedan otomobillerin gerekliliğini de sorgulatabilir.

 

“Sensous Sportiness diliyle devam edecek miyiz? Bu dil beş yıl sonra hala işlevsel ve güncel mi? Yoksa radikal bir değişikliğe mi ihtiyacı var?”

 

Loasby henüz bu sorulara net yanıtlar vermese de ilerlemek için sıra dışı düşünmeye hazır.

 

Loasby “Artık geleneksel sedan araçlara gerek var mı? Bu ciddi bir soru. Daha kaç tane benzinli ya da dizel araca ihtiyacımız var? Gelecek ürünlerimizde bu soruları ele alacağız. Yeni görevimle ilgili beni en çok heyecanlandıran şey elektrikli otomobil platformlarına, otonom sürüş teknolojilerine, dronlar ve robotlara geçiş. Bundan sonra ne gelecek diye merak ediyoruz ve kendimizi geliştiriyoruz.” diye konuştu.

 

Loasby ayrıca yakında yeni nesil Sonata üzerinde çalışmaya başlayacağını, otomobilin beş yıl içinde çıkacağını belirtti.

Son Güncelleme : 03 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo