2020 BMW 1 Serisi’nin İç Mekanı Kamuflajsız Görüntülendi

Ototeknikveri     03 Mayıs 2019 08:36

BMW’nin yeni 1 Serisi hatchback modelini resmi olarak tanıtmasına az zaman kaldı. Yeni model türünün ilk önden çekişli platforma sahip örneği olacak.

2020 BMW 1 Serisi’nin İç Mekanı Kamuflajsız Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2020 BMW 1 Serisi’nin pek çok casus fotoğrafını görmüştük. Ayrıca karşımıza sansürsüz bir M135i xDrive modeli de çıkmıştı. Geriye saklanacak pek bir şey kalmamıştı ve BMW de bunun farkında olmalı ki, Nürburgring’de son görüntülenen prototip çok hafif bir kamuflaja sahipti.

 

Agresif gövde kiti ve mavi fren kaliperlerine bakarsak, prototip M135i xDrive en üst donanım seviyesi gibi görünüyor.

 

Bu kez otomobilin iç mekanı da karşımıza çıkıyor. Konsol açık biçimde yeni 3 Serisi’nden esinlenmiş ve sürücü odaklı bir orta konsol, tamamen dijital kontrol paneli (en azından bu versiyonda) ve şık bir multimedya ekranıyla geliyor.

 

Sportif çok fonksiyonlu direksiyon simidi ve otomatik vites kolu deriyle kaplanmış. Her zaman olduğu gibi iDrive multimedya sistemi için fiziksel düğmelerle çevrelenmiş bir döner düğme de araçta yer alıyor. Buna sürüş modu düğmeleri, durdur/başlat anahtarı ve DSC/DTC devre dışı bırakma düğmesi eşlik ediyor.

 

Genel olarak iç mekan öncekinden daha lüks ve yükse teknolojili görünüyor. Yeni platform, otomobilde daha verimli iç mekan boyutlandırmasına izin vermiş. Bu sayede BMW 1 Serisi daha geniş bir bagaj ve özellikle arkadaki yolcular için daha konforlu bir iç mekan sunacak.

 

Yeni BMW 1 Serisi’nin bu yıl sona ermeden çıkması bekleniyor. Yeni modelin tanıtımı büyük olasılıkla Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yapılacak.

Son Güncelleme : 03 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo