Prens Harry Yeni Land Rover Defender’ı Gördü

Ototeknikveri     12 Mayıs 2019 08:48

Land Rover, prototiplerin kamuflajını giderek azaltarak ve yeni fotoğraflar yayınlayarak yeni nesil Defender modeli için heyecan yaratmaya devam ediyor. Son gelen fotoğraflarda firmanın Invictus Oyunları sponsorluğunu gösteren bir prototip var.

Prens Harry Yeni Land Rover Defender’ı Gördü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni otomobili ilk görenlerden birisi de Invictus Oyunları’nın kurucusu Prens Harry oldu. Sussex Dükü, bir atlet ile konuşurken Defender’ın yanında görüntülendi.

 

JLR CEO’su Ralf Speth, oyunlara sponsor olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını dile getirdi, ayrıca oyunlardaki sporcuların Hollanda’daki açılışta yeni Defender’ı ilk kez kullanan kişiler olacağını açıkladı.

 

Invictus Oyunları’nın Hollandalı madalyalı sporcusu Jack Pastora ve Prens Harry de Range Rover Sport’da JLR’nin prototip Mobility Door teknolojisini deneyimleyecekler. Oyunların 2014’deki şampiyonu, TV sunucusu ve eski kraliyet askeri JJ Chalmers da onlara eşlik edecek. Yeni teknoloji kullanıcıların tek düğmeye dokunarak kapıları açıp kapatabilmesini sağlıyor, kapıyı çekmeleri ya da uzanmaları gerekmiyor.

 

2020 Invictus Oyunları 9 Mayıs – 16 Mayıs 2020 tarihleri arasında Hollanda’nın Lahey kentinde gerçekleştirilecek. Oyunlarda 19 ülkeden 500 sporcu farklı spor dallarında yarışacak. Invictus Oyunları, ülkelerine hizmet ederken vücutlarında hasar bırakan yaralar alan kadın ve erkek gaziler için düzenleniyor.

Son Güncelleme : 12 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo