2020 Hyundai Kona Electric Hızlı Şarjla Güncellendi

Ototeknikveri     15 Mayıs 2019 10:58

Hyundai Kona Electric henüz çok yeni bir model olsa da firma 2020 model yılı için otomobile şimdiden bazı güncellemeler ekledi.

2020 Hyundai Kona Electric Hızlı Şarjla Güncellendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu güncellemelerden en önemlisi 11 kW üç fazlı şarj olacak. Yeni şarjla hem halka açık istasyonlarda hem de ev tipi duvar kutularında otomobilin pili çok daha kısa sürede dolacak. Mevcut Kona Electric 7.2 kW entegre şarj ile geliyor ve pili normal ev tipi prizde 9 saat 35 dakikada doldurulabiliyor. Hyundai yeni modelin şarj süresini, daha hızlı olacağını söylese de, henüz açıklamadı.

 

Bir diğer yenilik de sürücülerin otomobili uzaktan başlatmasını, kapıları açıp kapatmasını ve klimayı kontrol etmesini sağlayan Blue Link uygulaması. Uygulamayla uzaktan şarj zamanlaması da yapılabilecek.

Hyundai ayrıca elektrikli otomobilin kabinini de güncelledi. Yeni 10.25 inç dokunmatik ekran, gelişmiş uydu navigasyon sistemiyle birlikte geliyor. Bunun yanı sıra opsiyonel ısıtmalı arka koltuklar ve acil durumlar için hava yastıklarının sensörleriyle birlikte otomatik harekete geçen eCall çağrı hizmeti de bulunuyor.

2020 Kona Electric için henüz fiyat detayları paylaşılmadı. Firma yeni modelin Avrupa teslimatlarının 2019 sona ermeden başlayacağını belirtiyor. 2020 modelinde de 415 km menzilin korunması bekleniyor.

 

Son Güncelleme : 16 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo